hirdetés

Kifli.hu: gyerekkórháznak dedikált CSR-akció

Még lehet csatlakozni a Kifli.hu jótékony kezdeményezéséhez, amellyel az online szupermarket a céges rendelésekből a Bethesda Gyermekkórházat támogatja. 

hirdetés

A Kifli.hu hosszú távú karitatív programot hirdetett, amellyel a karácsonyi időszakon túl is kívánja támogatni a Bethesda Gyermekkórházat. Olyan partner vállalkozásokat keresnek, amiknek dolgozói szívesen vesznek részt a kórház támogatásában. A céges emaillel regisztrált vásárlók Kiflis rendelései után az online szupermarket 200 Ft-al támogatja a kórházat, az összegyűjtött összeget pedig havonta juttatják el hozzájuk.

“Ez a program nagyon közel áll a szívemhez. Míg az irodaházak munkatársai egy ilyen kritikus helyzetben otthonról, kényelmesen és biztonságban jutnak hozzá az alapvető élelmiszerekhez, addig rendeléseikkel párhuzamosan egy jó célt is támogatnak. A Bethesda Gyermekkórház örömmel fogadta a megkeresésünket, biztos vagyok benne, hogy jó helyre kerül az adomány.”, fogalmazott Zvara Tímea, a Kifli.hu projektmenedzsere.

Kik csatlakoztak már?

A kezdeményezés már olyan nemzetközi nagyvállalatokat tudhat maga mögött, mint a Nestlé, a Purina, a Nespresso vagy a Barion. Természetesen a csatlakozásnak nem feltétele a cég mérete, sőt, az online élelmiszerkereskedő ebben az esetben is kifejezetten örömmel veszi, ha hazai kis- és nagyvállalkozókat fogadhat partneréül.

Hogyan működik?

Dolgozóként semmilyen adminisztrációra vagy adatbázisra nincs szükség, mindösszesen a céges e-mail címmel kell bejelentkezni a vásárlás megkezdésekor. A vásárlás összegétől függetlenül minden vásárlásból 200 Ft-ot a kórháznak tesznek félre. Ezen felül 10.000 Ft feletti vásárlás esetén 500, 15.000 Ft feletti vásárlás esetén 1000, 20.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig 1500 kredit kerül jóváírásra a megrendelő fiókjában, amely már a következő rendelés alkalmával felhasználható. A Kifli.hu minden hónap végén összesítőt küld arról a regisztrált vállalkozásoknak, mennyi pénz gyűlt össze a kórház részére.

 

(forrás: Kifli.hu)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Ha balatoni vendéglője vagy szálláshelye van, milyen várakozásokkal néz az őszi szezon elé?

Partnerünk