hirdetés

Live Melodies – Az ősz hangjai

Egyedülálló zenei élménysorozat és gasztronómiai különlegességek a borongós őszi estékre - különleges eseménysorozat egyesíti az ízletes ételek és a lenyűgöző zenei előadások varázsát a Michelin-ajánlott Avalon Ristorante étteremben.

hirdetés

A miskolctapolcai autentikus olasz étterem által gondosan kiválogatott hazai tehetségek minden péntek, szombat és hétfő este varázslatos dallamokkal töltik meg a teret, hogy felejthetetlen élményt nyújtsanak a Bükkbe látogatóknak.

Avalon Ristorante
Avalon Ristorante

A koncertek repertoárja változatos stílusokat ölel fel, így mindenki megtalálhatja azt a műfajt, melyhez leginkább vonzódik. A klasszikus hangszerektől a jazzig, a népzenétől a könnyed popig - a Live Melodies garantáltan lenyűgözi és elvarázsolja a zene szerelmeseit. Mujahid Zoltán, Popper Péter, Gájer Bálint, Singh Viki, Kollányi Zsuzsi, Éliás Gyula Junior, Kósa Rudolf és még sokan mások állnak majd színpadra.

Gájer Bálint
Gájer Bálint

A különböző zenei műfajok és a speciálisan tervezett gourmet fogások összhangja nem csak egy egyszerű vacsorát vagy koncertet jelent, hanem olyan érzéki kalandot, mely szellemi és érzelmi dimenziókban egyaránt összekapcsol minden résztvevőt. A koncertekhez hangolt gasztronómiai utazást Szepesi Gábor corporate chef és Gönczi Tamás executive chef álmodták meg.

Szepesi Gábor már a kezdetek óta meghatározó szerepet játszik az étterem identitásának kialakításában, Gönczi Tamás pedig hosszas külföldön való tapasztalatszerzés után hozta haza kiemelkedő szakmai tudását szülővárosába. Autentikus olasz fogásaival és a nemzetközi konyha népszerű fogásainak újragondolásával méltán nyerte el a Michelin-ajánlást az elmúlt évben.

(forrás: Avalon / Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Ha balatoni vendéglője vagy szálláshelye van, milyen várakozásokkal néz az őszi szezon elé?

Partnerünk