hirdetés

Piacnyitás a veszprémi Óváros téren

Október 31-én nyílik az Óváros Piac, és attól kezdve kéthetente piaci zsongás töltheti be a veszprémi Óváros teret.

hirdetés

Nyolcvanöt év szünet után újra piaci hangulat töltheti be Veszprém különleges formájú, csodálatos műemlék épületekkel körülvett főterét, az Óváros teret.  

A romantikus, copf és szecessziós stílusú épületek hangulatos hátteret adnak majd a vasárnapi nyüzsgésnek. A régi-új piac lehetőséget ad a hétvégi bevásárlásra is, de a szervezők elsősorban az ünnepi piacot szeretnék újraéleszteni, amely újrateremti a közösségi teret ezen a nagy múltú helyszínen, lehetőséget adva találkozásokra, beszélgetésekre, családi programokra.

Fotó: Kovács Bálint VEB2023 EKF
Fotó: Kovács Bálint VEB2023 EKF
 

A szervezők jó idő esetén nyüzsgő piacra számítanak: már 30-nál is több standot foglaltak le a város és a környék termelői, árusai. Kézműves sajtok, húsáruk, szappanok, szörpök, levendulás termékek, de a házi sör, és a minőségi pincészetek borai is megvásárolhatóak lesznek. Az Óváros Piac segíti majd az adventi készülődést is, mert lesznek dekorációs tárgyak, kerámiák, könyvek – szóval minden, amit ajándékozni lehet.

A piac kéthetente vasárnaponként 8:00 – 14:00 óta között lesz nyitva. 

(forrás: veszprembalaton2023.hu)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Mi a véleménye a katát érintő, szeptember 1-től érvényes új szabályozásról?

Partnerünk