hirdetés

Piacnyitás a veszprémi Óváros téren

Október 31-én nyílik az Óváros Piac, és attól kezdve kéthetente piaci zsongás töltheti be a veszprémi Óváros teret.

hirdetés

Nyolcvanöt év szünet után újra piaci hangulat töltheti be Veszprém különleges formájú, csodálatos műemlék épületekkel körülvett főterét, az Óváros teret.  

A romantikus, copf és szecessziós stílusú épületek hangulatos hátteret adnak majd a vasárnapi nyüzsgésnek. A régi-új piac lehetőséget ad a hétvégi bevásárlásra is, de a szervezők elsősorban az ünnepi piacot szeretnék újraéleszteni, amely újrateremti a közösségi teret ezen a nagy múltú helyszínen, lehetőséget adva találkozásokra, beszélgetésekre, családi programokra.

Fotó: Kovács Bálint VEB2023 EKF
Fotó: Kovács Bálint VEB2023 EKF
 

A szervezők jó idő esetén nyüzsgő piacra számítanak: már 30-nál is több standot foglaltak le a város és a környék termelői, árusai. Kézműves sajtok, húsáruk, szappanok, szörpök, levendulás termékek, de a házi sör, és a minőségi pincészetek borai is megvásárolhatóak lesznek. Az Óváros Piac segíti majd az adventi készülődést is, mert lesznek dekorációs tárgyak, kerámiák, könyvek – szóval minden, amit ajándékozni lehet.

A piac kéthetente vasárnaponként 8:00 – 14:00 óta között lesz nyitva. 

(forrás: veszprembalaton2023.hu)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Ha balatoni vendéglője vagy szálláshelye van, milyen várakozásokkal néz az őszi szezon elé?

Partnerünk