hirdetés

Hawaiin kutyajó dolguk van a mentett kutyáknak

Mert három exkluzív szálloda, a Four Seasons Resort Maui, a Fairmont Kea Lani és a Wailea Resort Andaz Maui nyitotta meg kapuit a gazdátlan négylábúak előtt. Figyelje majd a május elsején zajló adást!

hirdetés

Ezek a luxusszállodák összefogtak a Maui Humane Society állatmenhellyel, és ahelyett, hogy különböző társasági eseményeknek adnának otthont, a Fairmont Kea Lani jótékonysági rendezvényt támogatják. Ennek keretében a szállodák egyéjszakás szállást kínálnak a kutyáknak és a támogatóiknak, teszik mindezt azért, hogy adományokat gyűjtsenek és gazdit keressenek az állatoknak, adja hírül a Travel and Leisure tudósítása alapján a Travelo.hu portál.

"Megtetszett az elképzelés, hogy az állatmenhely kutyáit világszínvonalú üdülőhelyekre vigyük, ahol egy éjszakán keresztül kényeztetik őket" – mondta Steve MacKinnon, a Maui Humane Society vezérigazgatója.

Ami a szállodákat illeti, alig várják, hogy befogadják a kutyákat. Ezek a szállodák mindig is állatbarát helyek voltak. "A Fairmontnak gazdag története van a kutyás vendégek fogadásában és dédelgetésében, sőt, néhány apartman még kutya nagykövetet is alkalmaz a helyszínen" – tette hozzá Shannah Milstead, a Fairmont Kea egyik igazgatója.

Az eseményt a Maui Humane Society és az üdülőhelyek is élőben közvetítik május 1-jén egész éjjel, ahol versenyeket, játékokat rendeznek, és díjakat is kiosztanak – írja a Travel and Leisure.

(forrás: Travel and Leisure / Travelo.hu)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Hazánk július 1-jétől a többi tagállamhoz hasonlóan szabad beutazást biztosít az uniós COVID-igazolással érkező külföldieknek. Ön szerint ez elindíthatja a nyárra a beutazást?

Kiadónk társoldalai