hirdetés

Patinás magyar szállodát ajánl egy nemzetközi luxusmagazin

Méltatják, hogy a hotel olyan kulturális élményeket kínál, amelyek Magyarország jellegzetes művészeti és kézműves örökségét idézik meg.

hirdetés

Az egyik legismertebb, kifejezetten luxusutazásokra szakosodott magazin hosszú cikkben méltatta Budapestet és az Anantara New York Palace Budapest Hotel-t, melyről azt írják: elkötelezett a magyarországi tradíciók és az egyedülálló matyó kézműves örökség támogatása mellett, és arra ösztönzi vendégeit, hogy merüljenek el ebben a különleges művészetben - vette észre a roadster.hu

A cikkben méltatják, hogy a kulturális élményprogramok keretében a vendégek felfedezhetik a matyó ékszerek készítésének titkait, a régi kézműves technikákat pedig a kortárs esztétikával ötvözhetik, hogy aztán saját alkotásaikkal térjenek haza.

A Luxury Travel Magazine más programokat is ajánl a Budapestre utazóknak, így az old timer városnézést, a luxus piknikezést és a dunai hajókázást is kihagyhatatlannak tartják.

(forrás: roadster.hu)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

A legnagyobb versenytársak ma a turizmusban azok az ágazatok, amelyek elhalásszák az értékes munkaerőt. Ebben a versenyben a képzés a legnagyobb fegyver. Ez őszi lapszámunk egyik fókusztémája.

Találkozzunk a Facebookon!

Érintik az Ön vállalkozását az elszabaduló energiaköltségek?

Partnerünk