hirdetés

Újra megnyitott a High Note SkyBar

A kijárási korlátozások enyhítésével párhuzamosan, közel három hónapos szünet után újra megnyitott az Aria Hotel Budapest tetőbárja, a High Note SkyBar. A vendégek biztonsága érdekében a szálloda vezetése felére csökkentette a bár kapacitását, ezen felül pedig a magyar szakmai szervezetek egészségügyi ajánlásait, a nemzetközi tapasztalatokat és egy New York-i szakértő tanácsait figyelembe véve megalkották saját higiéniai protokolljukat.

hirdetés

A családi tulajdonban lévő Library Hotel Collection központja New Yorkban, a koronavírus-járvány által legsúlyosabban érintett városban található. A szállodalánc New York-i, torontói, illetve európai tagintézményei, köztük az Aria Hotel Budapest március óta zárva tartanak, a budapesti korlátozások enyhítésének köszönhetően az Aria Hotel, a hálózat tagjai közül elsőként, óvatos mozdulatot tett az újraindulás felé: megnyitotta tetőbárját.

- Egy luxus szálloda esetében a vendégek egészsége a legfontosabb, de a hozzánk érkezők kikapcsolódni jönnek és nem észlelhetnek színvonalbeli változást, zavartalanul kell nagyon magas minőségű szolgáltatást nyújtanunk. A helyzet mindenki számára ismeretlen, így az óvatos nyitás is a folyamatos felügyeletről és a tanulásról szól számunkra is, az egészségügyi protokollunkkal azonban igyekszünk garantálni vendégeink biztonságát. A szállodalánc New York-i központjának köszönhetően nemzetközi rálátással is rendelkezünk a helyzetre, ráadásul egy olyan város tapasztalatait használhatjuk fel a biztonságos környezet megteremtéséhez, amelyet a járvány a világon talán a leginkább sújtott - mondja Peter Velk, a Library Hotel Collection magyar származású vezérigazgatója.

A Condé Nast Traveler által 2018-ban világ 10 legjobb tetőteraszának választott High Note Skybar minden nap délután négy és éjfél között várja a vendégeket. A csapat különböző whisky-, rum- tequila alapú koktélokkal várja a kikapcsolódni vágyókat, a Bazilika kupolájára és budai Várra nyíló pazar kilátást pedig a válogatott magyar felvágott- és sajttál, házi kenyérropogós és szicíliai nocellara olívabogyó teheti teljessé.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Mi a véleménye és hogyan fogja betartani a július 1-én hatályba lépő kormányrendeletet, miszerint attól kezdve tilos forgalomba hozni egyszer használatos műanyagokat valamint műanyagcsomagolást használni a vendéglátás teljes területén?

Kiadónk társoldalai