hirdetés
hirdetés

A Dow Jones Fenntarthatósági Index légiközlekedési győztese pedig...

A Standard & Poor’s Dow Jones index és a RobecoSAM által számított DJFI a világ 144, illetve 318 legfelelősebben működő vállalatát hivatott kitüntetni. A DJFI egy mélyelemzésen alapuló rangsor, mely több, mint 3500 nemzetközi csoport gazdasági, társadalmi és környezetvédelmi teljesítményét, valamint vállalatirányítási, ügyfélkapcsolati, környezetvédelmi és társadalmi tevékenységét veszi számba.

hirdetés
Az Air France-KLM Csoport tizenöt éve szerepel előkelő helyen a Dow Jones Fenntarthatósági Indexen (DJFI), idén pedig sikerült megszereznie az első helyet.
 
„A mai napon a DJFI az Air France, a KLM és a Transavia dolgozóinak minden területen tanúsított áldozatos munkáját és a közösen tett lépéseit ismerte el. Az Air France-KLM Csoport rendkívüli hangsúlyt fektet a társadalmi és környezetvédelmi felelősségvállalásra, folyamatos újításokkal igyekszik mindent megtenni a bolygóért, a dolgozóiért, az ügyfelekért és az eljövendő generációért. Célunk, hogy egyesítsük az ipar szereplőit, hiszen légiközlekedés fenntarthatósága közös érdekünk.” – mondta Benjamin Smith, az Air France-KLM vezérigazgatója.
 
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk