hirdetés
hirdetés

Megérkeztek az Emirates nyári utasszámai

A légitársaság jelenleg a járvány előtti hálózatának/kapacitásának 74 százalékát üzemelteti, és azt tervezi, hogy ezt az év végére 80 százalékra növeli.

hirdetés

A nemzetközi légitársaság sűrítette a járatait is a növekvő igények kielégítésére: újraindította a napi járatokat London Stanstedre, és 33 úticélra növelte járatainak számát Európa, Ázsia és a Közel-Kelet népszerű útvonalain, valamint olyan kedvelt nyaralóhelyekre, mint a Seychelle-szigetek, a Maldív-szigetek, Mexikó és Miami. Júniusban az Emirates Tel Avivot is bevette globális hálózatába, júliusban pedig egy harmadik napi járatot indított London Gatwickre, hogy kiszolgálja a Heathrow-i kapacitáscsökkentés miatt érintett utasokat.

 

A nyári hónapokban:

• Több, mint 3,8 millió utas jelentkezett be online az emirates.com oldalon és az alkalmazásukon keresztül.

• Több, mint 500.000 utas használta a dubaji 3. terminál 22 önkiszolgáló check-in kioszkját és 38 poggyászkiadóját.

• Több, mint 11.000 utas vette igénybe a cég otthoni check-in szolgáltatásait, amelyek a Dubajból induló First class utasosztályra jegyet váltott utasok számára ingyenesek, elkerülve így a repülőtéri check-in sorban állást.

• A magyar utazók igényeihez igazodva Budapest és Dubaj között heti 5 járatot működtet a légitársaság.

A légitársaság ikonikus A380-as repülőgépét, a világ legnagyobb kereskedelmi repülőgépét is bevetették, hogy kiszolgálja a jelentős ügyféligényt a hálózat több mint 30 városában. Illetve 32 repülőtéren a légitársaság újra megnyitotta az Emirates Lounge-okat és visszaállította a First- és Business Class utasai számára az ingyenes reptéri sofőrszolgálatot is.

A légitársaság novemberben egy 2 milliárd USD értékű fejlesztési programot is elindít, amelynek keretében 120 repülőgépet alakítanak át a legkifinomultabb igényekhez igazodva.   

(forrás: Flow pr)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk