hirdetés
hirdetés

Több mint 30 állást hirdetett meg a Sólyom Airways

Újabb mérföldkőhöz érkezett a Sólyom Airways működése, korábbi ígéretéhez híven augusztus 1-jén rengeteg állást hirdetett meg a légitársaság. 

hirdetés

Jelenleg több mint 30 pozícióra keres embert a Sólyom Airways, a meghirdetett állások köre várhatóan még bővülni fog a légitársaság weboldalán. Az Üzemeltetési-, Műszaki-, Kereskedelmi-, HR-, Irányítási Igazgatóság mellett az IT Projekt Koordináció és Tervezési osztályra, a Szerviz desk és kliens üzemeltetési osztályra, a Szerver és hálózatüzemeltetési Osztályra is keresnek munkatársakat, és hirdetettek meg Cabin attendant, Flight Planning Officer, First Officer és Pilot In Command pozíciókat is. Az állásokra a jelentkezés határideje augusztus 15.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk