hirdetés
hirdetés

Elindult az Anubis Travel hurghadai charterlánca

Telt házzal indult el az Anubis Travel idei első saját charterjárata az egyiptomi Hurghadába, május 29-én. A láncot a Travel Service légitársaság üzemelteti.

hirdetés

A következő egyiptomi járatok telítettsége is jó. Az utazásszervező a vasárnapi hurgadai charterlánc mellett június 22-étől egy másik közvetlen hurghadai láncot is beindít, szintén a Travel Service járatain. Ahmed Bahgat arról is tájékoztatott, hogy a nílusi hajójáratok szintén beindulnak június elejétől, ezeket a chartergépekkel és a menetrendszerinti járatokkal érkezők is igénybe vehetik. Júniustól kairói hétvégéket is kínál az iroda. Az Anubis Travel összességében jó szezonra számít Egyiptomban, mivel az ország iránt a kereslet folyamatosan nő.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk