hirdetés

Kertészeti világkiállítás, Sting-koncert és nyugalom a török tengerparton

A július 17-én éjjel lezajlott sikertelen katonai hatalomátvétel a török tengerparti üdülőhelyeken nem volt érzékelhető, Antalyán és a környező szállodákban azóta is teljes a nyugalom. Az Expo 2016 kertészeti világkiállítás pedig különleges látnivalókat és programokat ígér idén a tengerparti üdülőhelyen.

hirdetés

Az antalyai repülőtér forgalmában nincs fennakadás, a chartergépek menetrend szerint közlekednek – tájékoztatott a törökországi helyzetről az országgal foglalkozó egyik tour-operátor, a Sun and Fun Holidays ügyvezetője, Tolga Deniz Sariyüce. A reptér honlapján követhető a járatok érkezése – indulása, látszik, hogy a gépek az eltervezett időpontban közlekednek.

Egy másik Törökország-specialista, a Green Travel honlapján utasok tucatjai számolnak be arról, hogy semmi sem zavarja nyaralásukat a tengerparton. A magyar piacról jelenleg heti hét charterjárat közlekedik Törökországba, a gépek a meghirdetett menetrend szerint járnak. A puccskísérlet hírére csupán néhány tucat lemondás érkezett a magyarországi tour-operátorokhoz – mondta el egy televíziós műsorban Molnár Judit, a Magyar Utazási Irodák Szövetsége alelnöke.

A magyarországi utazási irodák bíznak abban, hogy a megnyugtató hírek hatására a szezon második felében is népszerű úti cél marad a török riviéra már csak azért is, mert most a korábbi évekhez képest jóval olcsóbban foglalhatók a kiváló ár/érték arányt képviselő tengerparti szállodák.

És ha ez sem elég, a nyáron zajlik az Expo 2016 rendezvénysorozat Antalyán, amelynek a kertészeti kultúra áll a középpontjában. A szervezők a legkülönfélébb programokkal várják az érdeklődőket, van itt kertészeti világkiállítás, fényjátékok, egzotikus konyhák bemutatkozása, ismeretterjesztő programok gyerekeknek, augusztus 9-én pedig Sting koncertet rendeznek. További információ: http://www.expo2016.org.tr/en/

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Symbol Budapest új termékkel jelentkezik a turisztikai piacon: 220 éves pinceéttermében idézi meg Beatrix királyné lakomáját korhű zene, tánc és programok kíséretében.

hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Érintik az Ön vállalkozását az elszabaduló energiaköltségek?

Kiadónk társoldalai