hirdetés
hirdetés

Az Airbnb is hátat fordít Oroszországnak

Ezt a cég vezérigazgatója közölte.

hirdetés

A Twitteren közzétett posztjában jelentette be Brian Chesky, az Airbnb vezérigazgatója azt, hogy mind Oroszországban, mind Fehéroroszországban felfüggeszti működését az Airbnb – írja a Reuters.Érdekesség, hogy a Guardian cikke szerint mindeközben az elmúlt napokban az Airbnb az ukrán civilek támogatásának egyik legügyesebb alternatív megoldásává vált, és egyre több nyugati ország lakói foglalnak szállást Ukrajnában azért, hogy pénzt juttassanak a helyieknek.

 

(forrás: mfor.hu)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk