hirdetés
hirdetés

Díjeső a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségétől

Idén 40 jelentkezés érkezett a Zöld Szálloda 2023-24 pályázatra, amelyből 6 győztest hirdettek,  és három szakember részesült Marencich Ottó emlékplakettben.

hirdetés

"Örömmel tölt el bennünket, hogy évről-évre egyre pozitívabban viszonyulnak a szállodák a környezetvédelem fontosságához" - hangzott el az MSZÉSZ múlt heti közgyűlésén, amelyen a Zöld Szálloda pályázat nyerteseit is kihirdették. A pályamunkákat beküldő 40 hotel a műszaki felkészültségnek és a jogszabályoknak való megfelelés mellett, a szemléletformáló – sokszor apróságnak tűnő – menedzsment intézkedéseket is fontosnak tartja.

Az önálló szálloda kategória nyertesei:
I. helyezett: Sástó Hotel
II. helyezett: Royal Club Hotel Visegrád
III. helyezett: Jankovich Hotel

A lánchoz tartozó szálloda kategória nyertesei:
I. helyezett: Park Inn by Radisson Hotel and Spa Zalakaros
II. helyezett: IntercityHotel Budapest
III. helyezett: Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa
Az idei évben, rendhagyó módon egy különdíjat is átadtunk, a „Legígéretesebb zöld fejlődés” címet a Thermál Park Egerszalók nyerte.

Fotó: Tamás Pál
Fotó: Tamás Pál

Emlékplakett a szakmai iránti odaadásért

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége 1980 óta, kétévente átadja a Marencich Ottó emlékplakettet. A szövetség választmánya azoknak a szakembereknek ítéli oda elismerésül, akik mind a szövetségért, mind a szakmáért kiemelkedő tevékenységet folytatnak. Az idei évben ez a különleges kör 60 főre bővült. Ünnepélyes keretek között idén Szalók Csilla (Budapesti Gazdasági Egyetem), Fazekas Lajos (Aquaticum Debrecen Kft.) és Kovács Balázs (Danubius Hotels) részesült az elismerésben.

Fotó: Tamás Pál
Fotó: Tamás Pál

Fotó: Tamás Pál
Fotó: Tamás Pál

Fotó: Tamás Pál
Fotó: Tamás Pál

 

 

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk