hirdetés
hirdetés

Ez a cég nyerte az MSZÉSZ innovációs versenyét

A szállodaszövetség rendes tagjainak szavazatai alapján egy online törzsvendég-, és hűségprogram szoftver lett a legjobb innovációs szállodaipari termék 2022-ben.

hirdetés

"A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége által a Társult tagok részére idén is meghirdette a Termék Innovációs Díjat. Szerényebb számú, öt pályázat érkezett. Az alacsony részvétel ellenére úgy döntöttünk, hogy idén is odaítéljük a díjat, mert meggyőződésünk, hogy minden egyes fejlesztés fontos és értékes, ha az hatékonyabbá, könnyebbé teszi a szakmabeliek munkáját" - hangsúlyozta Deák Imre a zsűri elnöke  szállodaszövetség november 9-i díjátadóján.

Fotó: Tamás Pál
Fotó: Tamás Pál

Az idei évben beérkezett színvonalas pályázatokban a szállodák számára hasznos, jövedelmező, vagy éppen költséghatékony, munkaerőkiváltó megoldást jelentő termékek kerültek bemutatásra. A hattagú, szállodai szakemberekből álló zsűri pontozása alapján az alábbi cégek, termékek kerültek be a döntőbe:

 -    Bonomi Kft. – Bonomi Concierge, a szálláshelyen tartózkodó vendégek automatizált megszólítását segítő digitális asszisztens.

-     IOP Games Production Kft. – digitális kalandjáték/szabadulószoba

-     Morgens Design Kft. – Roomsome Loyalty, automatizált online törzsvendég-, és hűségprogram szoftver

A döntősök az MSZÉSZ LVI. Közgyűlésén 5 perces prezentáció keretében bemutatták terméküket. A közgyűlésen résztvevő rendes tagok szavazással döntötték el, hogy melyik pályázat nyeri el 2022-ben az Év Technológiai Újítása címet.

A legtöbb szavazat alapján a Morgens Design Kft. nyerte el az elismerést, a második helyen a Bonomi, harmadik helyen pedig a IOP Games Production Kft. végzett.

 

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk