hirdetés
hirdetés

Best Reisen study - Irány Side!

A Best Reisen törökországi tanulmányútjának 3. napján még mindig a munkáé volt a főszerep. 

hirdetés

Egy kiadós energia bevitelt követően elhagyta Alanyát és a gyönyörű Side felé vette az irányt a csapat. 4 és 5 csillagos szállodák voltak a menüben, de persze nem ebédre, mert azt a Granada Luxury hotelben fogyasztották el. A kollégákra rá is fért a bőséges étkezés a nagy munkában…

Pihenésképpen folytatták a munkát kora estig, majd elfoglalták szállásukat a Dino club Alba Resort Hotelben. Egy közös vacsi, ismerkedés az aktuális lakóhelyükkel, aztán csak élvezték a szálloda show műsorát.

Kicsit el fáradtak (hosszú nap volt a mai), de azért maradt energiájuk arra, hogy a szálloda bárjaiban egy-egy közös itallal öblítsék le a napot. A holnapra nagyon izgatottan készülnek – persze ismét szállodákat látogatnak elébb -, mert estére egy meglepetéssel készülnek a csoport tagjai számára a kinti partnerek. Utána persze a side by night program sem maradhat el.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk