hirdetés
hirdetés

Két új hajótársaság a Neckermann kínálatában

Magyarországon a Neckermann elsőként kínált csoportos hajóutakat magyar utaskísérővel, miközben kínálata két új hajótársasággal, a Costával és a Princess-szel bővült.

hirdetés

A dél-olaszországi székhelyű Costa flottája színes útvonalhálózattal rendelkezik, kínálatában a Földközi-tenger, a Karib szigetvilág, az Indiai-óceán, a Távol-Kelet, valamint Közép-és Dél-Amerika is megtalálható. A Costa bevezetésével a csoportos hajóutak kínálata is bővül, számos új desztináció felfedezésére nyílik lehetőség csoportkísérővel és magyar nyelvű fakultatív programlehetőségekkel. Az utasok megismerhetik Délkelet-Ázsia színe javát szilveszterkor, a Karib szigetek legkedveltebb strandjain pihenhetnek és a mediterrán térség népszerű kikötővárosaiban barangolhatnak a Costa Favolosa, Costa Luminosa, valamint a Costa Fortuna hajókkal.

Az 1965-ben alakult Princess 18 hajóból álló flottája elérhető közelségbe hoz olyan úti célokat, mint Alaszka, az Antarktisz, Ausztrália és Új-Zéland, a Csendes-óceán térsége, Tahiti és Francia Polinézia, valamint Hawaii. A Princess hajói a klasszikus hajózási élményt kívánják megőrizni, prémium minőségű ételekkel és italokkal, valamint kifogástalan szolgáltatásokkal. A társaság kínálatában a hagyományos hajóutakon túl elérhetők az úgynevezett cruise tour-ok, amik a hajóút előtt vagy után lehetővé teszik a szárazföldi területek felfedezését is egy 2 - 10 napos programsorozat keretein belül. A Princess saját üvegtetejű vonataival utazhatunk Alaszka különböző nemzeti parkjaiban található exkluzív szállások felé, míg a télből a nyárba vágyó utasok olyan természeti csodákat fedezhetnek fel, mint Fiji fehér homokos érintetlen szigetvilága és Új-Zéland nemzeti parkjai.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk