hirdetés

Jövőre nyílik Szentes első hotelje

2018 júniusától várja vendégeit Szentes első szállodája. Az Open Hotel mindössze 400 méterre lesz a Szentesi Üdülőközpont fürdőjének bejáratától. 

hirdetés

A hotel hiánypótló beruházás a városban, hiszen eddig a Szentesre érkezők apartmanházakban, panziókban, és vendégházakban tudtak megszállni, 25 km-es körzetben nincs hasonló szálláshely a térségben.

Az új beruházás a nyitást követően 11 fő számára biztosít majd munkalehetőséget. 

2017 júliusában indult az építkezés a csendes Szentesi Üdülő- és Sportövezetének a peremén, az Örvény soron, a Kurca folyó mellett 2500 m2 alapterületen. 

Három szinten, 24 szobában foglalhatnak majd szállást az Openben pihenni vágyó vendégek. Minden szoba a folyóra néz, és a hozzájuk tartozó terasszal együtt tágas, közel 30 m2 tér áll rendelkezésre.

A légkondicionált, minibárral, telefonnal, LCD televízióval és internet hozzáféréssel ellátott szobákban minden feltétel biztosított lesz a nyugodt kikapcsolódáshoz. 

A recepciós szolgálat a nap bármely szakában 0-24 óráig áll a vendégek rendelkezésére, két idegen nyelven is. A hotel saját zárt parkolóval rendelkezik majd, és lehetőség lesz 24 órás csomagmegőrzésre is. 

A szállodában egy Á la carte étterem fog üzemelni, ahol a szálloda vendégei számára félpanziós ellátás is elérhető lesz, de külsős vendégek is betérhetnek majd egy vacsorára. Egy kültéri 14 m hosszú, feszített víztükrű medence is fokozza a látványt és emeli a szálloda színvonalát. 

A Szentesi Üdülőközpont fürdőjének bejárata mindössze 400 méterre található az Open Hoteltől, ami a Kurcán átívelő kishídon könnyen megközelíthető. 

 

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint az éttermesek/szállodások felkészültek a GDPR-ra?

Kiadónk társoldalai