Turizmus & Vendég Horeca Meetup

Több éven át tartó Business Klub rendezvényünket felváltja most induló Horeca meetup programunk, amelynek célja, hogy a hazai szállodások, éttermesek topkörnyezetben szerezzenek olyan információkat, építsenek új kapcsolatokat, amelyek elősegítik a sikeres üzletmenetet, üzemeltetést, miközben high-end gasztronómiát kóstolhatnak, és Horeca-beszállítókkal találkozhatnak közvetlenül.

Információ, kapcsolatépítés, csúcsgasztronómia – mindez egy időben, egy helyen: több éven át tartó Business Klub rendezvényünket felváltja most induló Horeca meetup  programunk, amelynek célja, hogy a hazai szállodások, éttermesek topkörnyezetben szerezzenek olyan információkat, építsenek új kapcsolatokat, amelyek elősegítik a sikeres üzletmenetet, üzemeltetést, miközben high-end gasztronómiát kóstolhatnak, és Horeca-beszállítókkal találkozhatnak közvetlenül.

Most, első alkalommal meghívott előadóink segítségével arra a témára fókuszálunk, hogy a szállodai vendéglátói területen a vendég az ételt vagy a környezetet értékeli jobban? Mi a fontosabb, a konyha vagy a megjelenés? És hogy lehet 1, majd 2 Michelin-csillagot elérni a vendéglátás területén?

Beszállítói területen segítünk eligazodni azoknak, akik felújítást, átépítést terveznek, vagy szeretnék bővíteni gasztro-területen kínálatukat.

Program 10.00 - 14.00:

Kerekasztal 01.

Trendekről, magyarországi lehetőségekről, éttermek, szállodák nyitásáról, átalakításáról, a sikeres üzemeltetés mai lehetőségeiről.

Résztvevők:
Flesch Tamás (ügyvezető igazgató, Continental Group: Hotel Parlament, Hotel Palazzo Zichy, Hotel Moments Budapest, Hotel Clark)
Kézdi-Schlachta László  (társtulajdonos, Caviar & Bull étterem)
Varró Zoltán (belsőépítész, designer)

Filmbejátszás: kitekintés a világ vezető szállodás és éttermes/szállodás design trendjeire.

Kerekasztal 02. 

A jó design maga a marketing? Mi vezet a sikerhez: a design vagy a funkcionalitás? Mi a fontosabb: a jó konyha vagy a látványos megjelenés?

Résztvevők: 
Niszkács Anna (ügyvezető igazgató, 2 Michelin-csillagos Onyx, Gerbeaud, Émile)
Mario Magalhaes (igazgató, Mystery Hotel, Aria Hotel Budapest nyitás)
Varró Zoltán (belsőépítész, designer)

Moderátor: Vágó Ágnes 

Időpont: 2018. május. 07. 10:00
Helyszín: Caviar & Bull (1073 Budapest, Erzsébet krt. 43-49.)

Kapcsolat:

Szebek Rita 
[email protected] 

06-1-430-4568


A közlekedés napját szimulátorral és élménykamionnal ünnepli a szentendrei múzeum

A közlekedés napját szimulátorral és élménykamionnal ünnepli a szentendrei múzeum 

A BKV – a Magyar Autóklubbal együttműködve – az idén is csatlakozik a közlekedési kultúra napja programsorozathoz.
Új feladatkörök és bővülő csapat a Kartago Tours-nál

Új feladatkörök és bővülő csapat a Kartago Tours-nál 

Új értékesítési vezető érkezett a német hátterű utazásszervezőhöz.
Új vizuális megoldások a Szabadság Szigetén

Új vizuális megoldások a Szabadság Szigetén 

Új fejezet nyílik a Sziget életében, megőrizve a különleges atmoszférát és a változatos programokat, miközben látványos újításokkal is várják a látogatókat.
Befutóékszer és kávés pezsgés – izgalmas párosítás a 30. ALDI Női Futógálán

Befutóékszer és kávés pezsgés – izgalmas párosítás a 30. ALDI Női Futógálán 

„Ez Magyarország legszebb szabadidősport-rendezvénye”, hallhattuk az ALDI Futógála beharangozó eseményén május 8-án, a Cafe Frei BudaParton lévő egységében.
75 helyszín, 300 program, világsztárokkal – jön a SopronFest

75 helyszín, 300 program, világsztárokkal – jön a SopronFest 

Idén Sopronban indul a fesztiválszezon.
Különleges ereklyék a veszprémi Gizella-napokon

Különleges ereklyék a veszprémi Gizella-napokon  

Az idei Gizella Napok keretében, május 10-én és 11-én vezetett sétákon fedezhetjük fel a Szent Mihály Főszékesegyházat, ahol Szent István király hitvesének két ereklyéjét is őrzik.
Szipál 101: programsorozat a fotóslegenda nyomában

Szipál 101: programsorozat a fotóslegenda nyomában 

Hamarosan az ország több pontján is megtekinthető a Szipál-univerzum.
TKI: az ágazat szereplői negatívan látják helyzetüket

TKI: az ágazat szereplői negatívan látják helyzetüket 

Bár a turizmus bizalmi mutatói még így is kedvezőbbek, mint a nemzetgazdasági átlag vagy más ágazatok indexei, a szálláshely-szolgáltatás, a vendéglátás és az egyéb turisztikai szektor is visszaesést mutat.
Együttműködési megállapodás az erdő és a természet védelméért

Együttműködési megállapodás az erdő és a természet védelméért  

Célja, hogy a terület ökológiai, klímavédelmi és turisztikai szempontból is megújulhasson.
Új szakember a HotelPremio Group csapatában

Új szakember a HotelPremio Group csapatában 

Senior event szakember érkezett az ügynökséghez.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.