hirdetés

60 rászoruló gyermek őszi szünetét tette szebbé a Hilton Budapest

Az Élelmezési Világnap alkalmából a Hilton Budapest munkatársai a Gyermekétkeztetési Alapítvány közreműködésével már negyedik alkalommal állítottak össze élelmiszercsomagokat a budapesti agglomerációban élő rászoruló gyermekek részére.

hirdetés

Az adománycsomagokban elhelyezett tartós élelmiszerekhez egy-egy személyreszabott heti menüt is mellékeltek, könnyen elkészíthető ételreceptekkel, ezzel is arra ösztönözve a gyerekeket, hogy aktív részesei legyenek a szünidei ebéd elkészítésének.

A Hilton-szállodákban október utolsó hete a Global Week of Service jótékonysági kezdeményezés égisze alatt zajlik. A vállalat munkatársai eddig világszerte mintegy 15.000 akciót hajtottak végre, és több mint 800.000 órás közösségi munkát végeztek 2012 óta. Idén 93 országból vettek részt a programban. A résztvevők szabadon választhatják ki azt a partnert, vagy célcsoportot, amelyet támogatni szeretnének.

A budavári Hilton több mint 30 munkatársai azokon a hátrányos helyzetű gyermekeken kívántak segíteni, akik melegételhez csak az iskolákban jutnak. A kezdeményezés megvalósulását a Danubius Hotels Group és a METRO áruházlánc támogatta.

(forrás: Vendég & Hotel)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint az éttermesek/szállodások felkészültek a GDPR-ra?

Kiadónk társoldalai