hirdetés

Gyorstalpaló nyelvtanfolyam síelőknek

Budapestre érkezett egy teljes karintiai küldöttség október 15-én azért, hogy Ausztria napsütötte déli tartományának legfrissebb téli kínálatát mutassák be. 

hirdetés

Először Elke Madic, a helyi idegenforgalmi képviselet új munkatársa mutatkozott be, majd a Villach-Gerlitzen Alpe régió szakértője, Thomas Michor a hegy körbesíelési lehetőségét – az un. „Stella Ronda” útvonalat ismertette, valamint egy különös új szokás, a téli kempingezés lehetőségére is kitért.

Dr. Kurt Genser Nassfeldből pedig – ahol a régió legnagyobb és legmodernebb síterepe található – a napimádóknak javasolt egy programot: olyan síutakat ajánlanak idén, amelynél garantált a napos lejtő és a napfényben fürdő panorámás terasz, ahol nemcsak a természet szépsége, hanem a topdesign is meghatározó, és persze elengedhetetlen, hogy szabadon wifizhet a pihenő síelő – megosztva a látványt az otthon, épp a gépük előtt, négy fal közt ülő kollégákkal, rokonokkal, ismerősökkel, akik nyilván nem lesznek maradéktalanul boldogok attól, hogy ők viszont nem lehetnek ott...

Fotó: Kärnten Information
Fotó: Kärnten Information

Még egy érdeksséget hallhattunk az idei téli kínálat során: ugyanitt, Nassfeldben idén kipróbálják a 17 perces, gyorstalpaló nyelvtanfolyamot is: ugyanis ennyi idő alatt ér fel a Millennium Express a síelőkkel a sípályákhoz az alsó szintről, és közben, hogy ne teljenek tétlenül az utazás percei, a 10 legfontosabb karintiai kifejezést tanulhatják a síelők („Kasnudeln”, „Jagatee” stb), és amikor felérnek a 2000 méteres magasságba, ott rögvest számukra egy oklevelet nyújtanak át!

Vágó Ágnes
a szerző cikkei

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Utazási irodásként miképp készülnek a majdani esetleges nyitásra?

Kiadónk társoldalai