hirdetés

Magyar szakembert tüntetett ki a gyorsétteremlánc, amelynél a napokban indult a házhozszállítás

Július 9-én elindult a McDonald's hazai házhozszállítása, igaz még elég kevés helyen elérhető. A szolgáltatás megjelenésével egyidőben 11 ezer munkatárs közül egy magyar szakembert tüntetett ki a McDonald’s.

hirdetés

Az 1973-ban alapított President's Awardot minden évben a McDonald's legkiemelkedőbb munkavállalóinak ítélik oda. A legjobbaknak járó díj nyerteseiből álló elitklubhoz az idén dr. Cselényi Tibor, a hazai McDonald’s senior minőségbiztosítási vezetője is csatlakozott. A McDonald’s legrangosabb díját a világ minden táján dolgozó mintegy 11 ezer irodai McDonald’s munkatárs szűk 1 százaléka kaphatja meg, azok, akik az adott évben kiemelkedő teljesítményükkel járulnak hozzá a vállalat sikereihez. Az idei díjakat a „Munkatársak Megbecsülésének Napján” (Employee Appreciation Day) jelentették be az Egyesült Államokban.

A képen (balról jobbra): Steve Easterbrook (elnök-vezérigazgató), dr. Cselényi Tibor (Minőségbiztosítási Vezető, President’s Award díjazott), Ian Borden (a McDonald's International Developmental Licensee Markets szegmensének elnöke)

Tibor orvosi-mikrobiológus tapasztalattal került a McDonald’shoz: 23 évvel ezelőtt, 1996-ban minőségbiztosítási menedzserként csatlakozott a beszerzési osztály csapatához. Az elmúlt több mint két évtized alatt a nevéhez olyan jelentős kezdeményezések, termékinnovációk fűződnek, mint a McDonald’s HACCP-rendszerének európai fejlesztése, a gluténmentes hamburgerek bevezetése, a termékek sócsökkentése, valamint a Pure&SimpleMcNuggets hazai elindítása. Szakmai konferenciák, fórumok és döntéshozói események rendszeres résztvevője, előadója, 2014 óta a Mekilexikon transzparenciaprogram házigazdája. A nemes célok és ügyek elkötelezett támogatójaként évek óta a McDonald’s Bringamánia Tour de Balaton jótékonysági kezdeményezés legsikeresebb jószolgálati nagykövete. Munkáját 2017-ben „Kiemelkedő Márka Nagykövet” díjjal ismerte el a vállalat. A McDonald’s rendszerén belül úttörő szerepe volt abban, hogy valamennyi élelmiszeralapanyag-beszállítónál olyan élelmiszerbiztonsági és minőségbiztosítási rendszer valósuljon meg, amely a McDonald’s vendégei számára folyamatosan biztosítsa a fenntartható, biztonságos és minőségi élelmiszert.

fotó: 123rf


Házhozszállítás

A McDonald’s is elkezdte a szolgáltatását Budapesten. A lépést egyelőre nem jelentették be hivatalosan, de a Netpincér online felületén a VIII. kerületi opciók között a hamburgeres szekcióban már megtalálható a gyorsétteremlánc kínálata. Egyelőre csak a VIII. kerületből szállít ki, ráadásul csak a Belváros Kiskörúton belüli részeire, a szolgáltatási területet azonban viszonylag gyorsan bővíteni fogják.

"A július 9-én induló/elindított próbaüzem célja, hogy a Partnerünkkel, a Netpincérrel közösen indított házhoz szállítás szolgáltatás országos bevezetését előkészítsük" -  írta a G7 megkeresésére a McDonald's.

(forrás: StoreInsider, G7)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint az éttermesek/szállodások felkészültek a GDPR-ra?

Kiadónk társoldalai