hirdetés

Ruhacsere programot indít egy budapesti hotel

"Frissítsd fel gardróbodat velünk!" - szól a szálloda felhívása.

hirdetés

"Van olyan ruhadarabod, ami már régóta a szekrényedben áll? Megvetted, de utána rájöttél, mégsem a te színed vagy stílusod, esetleg a mérete nem jó? Ne raktározd feleslegesen, frissítsd fel gardróbodat velünk!" - buzdítja a szállodás kollégákat a Mercure Budapest Korona a ruha csere-bere programjában való részvételre, melynek keretében az (alapvetően új, nem használt) összegyűlt ruhák a hazai divatvilág nagyjainak segítségével találnak új gazdára, akik egyúttal megmutatják, hogyan érdemes azokat stílusosan viselni.

Lakatos Márk stylist mellett részt vesz az április 12-én a szállodában megrendezésre kerülő eseményen Bánhidi Dóri (Pandarte), Nyaka Edina Dóra (Dorothy Style), Lángi Dorka (Roses & Laces), valamint Bitay Andi (Maison Blog). Továbbá ezen az estén Kinga Cakó with CAKO showroomja is megtekinthető lesz a helyszínen. 

Az eseményen megtekinthetők lesznek a felújított hotel újdonságai, és a kollégák bemutatják a Mercure új, egyedi motívumokkal ellátott munkaruha kollekcióját is. A rendezvény után megmaradt ruhákat jótékony célra ajánlják fel: a Napfényes Élet Alapítványnak adják át, amely szétosztja azokat a rászorulók között.

(forrás: Vendég & Hotel)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint az éttermesek/szállodások felkészültek a GDPR-ra?

Kiadónk társoldalai