hirdetés

Tizenegy éves lett a Vapiano

Tízenegy éves születésnapját ünnepelte a Vapiano októberben. A hálózat alapítói 11 éve Hamburgban hozták létre az első éttermüket.

hirdetés

A koncepció sikertörténetet eredményezett, a nemzetközivé lett étteremlánc 10 év alatt behálózta szinte az egész világot. A hamburgi étterem nyitása után először egész Németországot hódították meg, majd Európát, aztán áthajóztak a tengerentúlra, majd egyre messzebb merészkedtek.

2007-ben Észak-Amerikában, Washingtonban, 2008-ban elsőként Ázsiában, Szaud-Arábiában, 2009-ben pedig Brisbane-ben, Ausztráliában nyílt Vapiano étterem. Jelenleg 4 kontinensen, 28 országban és több mint 110 étteremben több százezer vendég fogyasztja nap mint nap a a helyben, frissen készülő ételeket.

Magyarországon a három meglévő (Fashion Streeten, a Bécsi úton és a hegyvidéki MOM parkban) étterem után, ebben a hónapban nyitják meg negyedik éttermüket a WestEnd City Center bevásárlóközpontban.

Az új étterem különlegessége, hogy ez lesz hazánk első Vapiano 2.0 dizájnú étterme. A Vapiano továbbfejlesztett arculatában megújult a teljes belső dizájn, könnyedebb, világosabb, mediterránabb lett a környezet.

(forrás: Franchiseportál)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Hogy látja az idei év hátralévő részét?

Kiadónk társoldalai