hirdetés

Új márkát hoz a magyar piacra a 100 éves Hilton

Budapesten nyílik Magyarország első, a Hilton Garden Inn lánchoz tartozó szállodája Hilton Garden Inn Budapest City Centre néven.

hirdetés

A Hilton, a világ első globális szállodavállalata pénteken, a vállalat történetének legdinamikusabb éve során ünnepelelte 100. születésnapját. A szállodalánc, amely elsőként vezette be a légkondicionálók használatát a lobbikban, helyezett el televíziókat szobáiban, használt számítógépes foglalási rendszert és még a piña colada-t is megalkotta, most 113 országban és területen több mint 5700 hotel üzemeltetése mellett még egy új egységgel is bővíti portfólióját.

“Örülök, hogy hamarosan megnyitjuk az első Hilton Garden Inn szállodát Budapesten szinte egyidőben a Hilton 100. születésnapjával.” – mondta Manuela K. Brode, a Hilton Garden Inn Budapest City Centre szállodaigazgatója. “Az új hotel Budapest pezsgő belvárosában található, és nagy örömünkre szolgál, hogy hamarosan a Hilton Garden Inn élményt élvezhetik vendégeink, akik ebbe az örökké érdekes, számos lélegzetelállító látnivalót, kulturális-, ínycsiklandozó gasztronómiai- és nyüzsgő éjszakai életet kínáló európai fővárosba látogatnak” –tette hozzá.

Az új szálloda rövid sétára lesz a híres Andrássy úti üzletektől és a legfontosabb látnivalóktól, a Magyar Állami Operaháztól, a Szent István Bazilikától, a Parlamenttől és a Lánchídtól. A szállodában 214 vendégszoba, egy étterem, egy bár és könnyen átalakítható rendezvénytermek beépített audiovizuális eszközökkel állnak rendelkezésre.

 

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint az éttermesek/szállodások felkészültek a GDPR-ra?

Kiadónk társoldalai