hirdetés

GREET Vienna: az ingatlanguruk találkozója

A nemzetközi ingatlanpiac legfontosabb döntéshozóinak találkozója, a GREET VIenna május 20-21.-én ismét megrendezésre kerül.

hirdetés

Az idei GREET Vienna szenzációi között említhetjük, hogy a volt török épitésügyi miniszter, Erdoğan Bayraktar vezetésével török vállalatok delegációja érkezik Isztambulból. A szervezők Bahrainból, Katarból is magasrangú pénzügyi szakembereket fogadnak, Szaud Arábiából pedig Dr. Mosaed Elfehaid, a rijádi King Abdullah Medical City elnök-igazgatója fogja bemutatni az egészségügyi ingatlanok jellegzetességeit Szaud Arábiában.

Az idei év legfontosabb kiállitói egyúttal a GREET Vienna szponzorai: Austrian Sustainable Building Council (a fenntartható ingatlangazdálkodás szakszövetsége), Vienna Business Agency (Bécs városa és az EU föként KKV-at támogató alapja), TPA Horwath (a CEE/SEE vezetö adótanácsadó cége), DIRON (a magyar családi vállalkozás), Raiffeisenbank International, Ausztria , Euler Hermes Rating, Németország (A company of Allianz), Wirtschaftskammer Wien (Bécsi Gazdasági Kamara), Austrian Business Agency, Köksal Attorney Partnership (Németország/Törökország), REOconsult (nemzetközi épitész, projekt- és ingatlanfejlesztö társaság), P3 Logistic Parks (Európa vezetö társasága logisztikai ingatlanok és projektek tekintetében.

Érdekes előadások is lesznek, hiszen a GREET és az ULI Urban Land Institute kooperációja keretében Jürgen Fenk, a Helaba elnökségi tagja, tart elöadást „Ingatlanpiacok – Hopp vagy Kopp? “ cimmel. Willi Opitz Ausztria sztár borásza elárulja, hogyan érte el, hogy a Fehér Ház (Washington D.C.) bort rendeljen tőle és stratégiai szempontból milyen hasonlóságokat lehet az ingatlanok fejlesztése valamint a bortermelés és értékesités között felfedezni.

A GREET VIENNA 2015 hivatalos berendezője pedig a Wiesner-Hager Möbel lesz idén.

Aktuális információkat és a konferencia részletes programját a www.greetvienna.com honlapon találja. Belépőket online lehet rendelni a webshopban vagy e-mailben: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. elérhetőségen,

(forrás: Vendég & Hotel Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Elfogadják-e a vouchert az utasok, vagy a pénzüket kérik vissza?

Kiadónk társoldalai