hirdetés

Sanyi a Placcon

Nagy Sándor hódításáról számolnánk most be: július 15-16-án a tihanyi Placc Bisztró konyháján főzött finomságokat a reklámszakemberből lett gasztroblogger, könyvszerző és kedvtelésből főző házi szakács.

hirdetés

Sándor, a Hódítás a konyhában című oldal szerzője, reklámszakemberből lett blogger, gasztroman(mán), az újhullámos brit konyha és a klasszikus vendéglős-kockásterítős-nagymamás gasztroörökség nagy szerelmese, a hamarosan megjelenő 'Hús első látásra' című könyv szerzője.

Kotyogós kávé, bundás kenyér, Anglia és Alföld, Balaton és Őrség, River Cottage és nagyanyám nyárikonyhája, bringa és bor, kolbász és cider: Hódítás a konyhában című könyvében ír ezekről, vagyis kedvenceiről.

A hétvégi menü pedig az ismert gasztrobloggernél a következőkből állt:

Paprikás krumplikrém, pirított krumplival, morzsával és debrecenivel, római szív saláta gyöngyhagymával, kovászos kenyérrel

Tarjás szendvics, tormás öntettel, sok zölddel, tejföllel

Lecsós húsgolyó

Csirkerolád szeletek ropogós csirkebőrrel, grillezett nektarin és cukkini, kecskesajttal, mozzarellával, ribizlivel, chilis Golden Syrup öntettel

Hagymás, szalonnás resztelt csirkemáj, kenyérrel

Patiszon, sörtésztában, házi tejfölös borsópüré

Italként pedig Buck's Fizz-t, azaz narancslét habzóborral kínált.

(forrás: Vendég & Hotel)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint szükséges az érdekképviseleteknek a mozgáskorlátozott turisták érdekeiért lobbizni?

Kiadónk társoldalai