Diningtable.hu: Magyarország legújabb, valódi online asztalfoglaló rendszere!

Már javában folyik a regisztráció a diningtable.hu oldalán, melyet december 31-ig minden étterem díjmentesen tesztelhet és használhat.

Már javában folyik a regisztráció a diningtable.hu oldalán, melyhez december 31-ig az éttermek ingyenesen csatlakozhatnak, így január 1-jétől már egy ismert, bejáratott oldalt kezelhetnek magabiztosan jutalékmentesen, fix havidíjon. Az oldal nem csak az éttermek, de a fogyasztani vágyók életét is megkönnyíti, hiszen a vendégek egy speciális kereső segítségével könnyűszerrel kiválaszthatják a nekik tetsző éttermet, majd pár kattintással garantáltan lefoglalhatják asztalukat a szabad időpontokra. Az éttermeknek pedig nem kell e-mail rendszerüket folyamatosan ellenőrizni, vagy a folyton megcsörrenő telefonnal számolni, hiszen a foglalás automatikusan megjelenik a diningtable.hu rendszerén belül.

Minden étteremnek díjmentesen biztosítanak egy widgetet, így a weboldalukba beépítve közvetlenül a honlapjukon is foglalhatnak vendégeik asztalt.

Az éttermek a diningtable.hu felületén létrehozhatják saját profiljukat, ezáltal egy nagy csapat részesei lehetnek, mégis megtarthatják egyediségüket, kiválhatnak a többiek közül. A rendszer segítségével nem csak a csúcsidőben való foglalást, de a holtidők jobb kihasználását is elérhetik az éttermek, valamint a hazai vendégek mellett külföldi látogatóink, átutazók is egyszerűbben találnak rá a számukra megfelelő helyre.

További információ és regisztráció:

Dine & Travel Kft. - Spaits Péter
Elérhetőség: peter.spaits@diningtable.hu / +36306049320
Regisztráció: beta.diningtable.hu
A rendszerrel kapcsolatos információk: www.diningtable.hu


Forrás: Vendég&Hotel Online


Magyar natúr borok bemutatkozása Stockholmban

Magyar natúr borok bemutatkozása Stockholmban 

Stockholmban mutatkozott be több fiatal magyar borász április 22-én, egy belvárosi, a fiatal közönség körében is népszerű étteremben.
Egy napra Budapestre költözik Hollywood

Egy napra Budapestre költözik Hollywood 

Wolfgang Puck Budapestre hozza a nemzetközi filmipar legnagyobb gálájának hangulatát.
Molnár Bence az Arany Kaviár új séfje

Molnár Bence az Arany Kaviár új séfje 

Április 26-tól új séf vezeti az Arany Kaviár Étterem konyháján a munkát.
Édes élet a májusi Glamping pikniken

Édes élet a májusi Glamping pikniken 

A Nomád Hotel & Glamping 9. alkalommal rendezi szezonnyitó piknikjét május utolsó vasárnapján.
Ezen a badacsonyi hétvégén minden a Szürkebarátról szól

Ezen a badacsonyi hétvégén minden a Szürkebarátról szól 

A Bortriatlon egy nagyon izgalmas rendezvény, aminek egyik fontos állomása a Szürkebarát Hétvége.
Séfváltás a Lidl Konyha élén

Séfváltás a Lidl Konyha élén 

Nem akárki érkezik a cégcsoport konyhájára: egy Michelin-díjat kapó ifjú séf váltja a korábbi, Michelin-csillagos konyhát irányító séfet.
Ehető erdő, fenntarthatóság és gasztronómia

Ehető erdő, fenntarthatóság és gasztronómia 

A Visegrádi Alap támogatásával létrejött nemzetközi eszmecserére öt országból érkeztek előadók és résztvevők.  
Kő-Papír-Olló magyar bajnokság is lesz a Kincsem Parkban

Kő-Papír-Olló magyar bajnokság is lesz a Kincsem Parkban 

Újabb büfékocsik, bővülő ételkínálat, nemzetközi ízek várják a látogatókat.. és persze pizza és hamburger minden mennyiségben.
Javában tart Magyarország exkluzív boreseménye

Javában tart Magyarország exkluzív boreseménye 

Reflektorfényben a magyar borok.
Megvan, ki kapja idén a Boros László-díjat

Megvan, ki kapja idén a Boros László-díjat 

Az MNGSZ 2023-ban alapította a Debrecen és Magyarország ikonikus séfjéről elnevezett Boros László-díjat., amelyet április 30-án adnak át az idei kitüntetettnek.

Interjú

Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal

Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal 

Olyan szakmai információk, amelyekről ritkán esik szó az európai szállodai és kiskereskedői területen piacvezetőnek számító német alapítású textilcég esetén.
Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni”

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni” 

A helyszín a Hardangervidda Nemzeti Park, ahol annak idején Amundsen készült fel az Antarktisz-expedícióra.
Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban

Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban 

A vendéglátóipar fenntarthatósági fordulata elkerülhetetlen az ökológiai lábnyomunk csökkentéséért - de vajon hatékonyan cselekedhet-e a fenntarthatóságért egy olyan vendéglátóhely, amelynek saját jövője sincs biztosítva?