hirdetés

Itt az Aranynap-díj nyerteseinek listája

2019. május 30-án tizennegyedik alkalommal került sor az Aranynap-díj átadására, amellyel a legjobb hazai konferencia és wellness szállodák munkáját ismeri el a díjalapító Day Holiday Kft., a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége, mint szakmai partner támogatásával. Az idei díjátadó ünnepség a közelmúltban megújult Danubius Thermal Hotel Margitsziget Star Auditórium termében került megrendezésre.

hirdetés

A rendezvényszervező cég megrendelői, vendégei és munkatársai véleménye alapján, szakmai szempontok szerint értékelte a legjobb szállodákat.

Magyarország legjobb háromcsillagos konferencia szállodája 2018-ban a Hotel Makár Sport & Wellness.

Magyarország legjobb négycsillagos vidéki konferencia szállodája 2018-ban az Abacus Business & Wellness Hotel.

Magyarország legjobb négycsillagos budapesti konferencia szállodája 2018-ban a Danubius Thermal Hotel Margitsziget.

Magyarország legjobb ötcsillagos konferencia szállodája 2018-ban a The Ritz-Carlton, Budapest.

A díjalapító az újonnan nyílt hoteleknek is igyekszik lendületet adni, közülük kerül ki Magyarország legígéretesebb szállodája.

Magyarország legígéretesebb 2018-ban megnyitott/újranyitott szállodája Hotel Tiliana – The Hotel Unforgettable by Homoky Hotels.

Magyarország legjobb wellness szállodája 2018-ban a Saliris Resort Spa és Konferencia Hotel.

A díjazottakat és a vendégeket Flesch Tamás, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének Elnöke köszöntötte. A díjnyertes szállodák szakmai közönség előtt mutatkozhattak be. A programot idén is népszerű fellépők színesítették. A meghívottakat érkezéskor Borbély Ferenc műsorvezető fogadta, a díjátadó után a jó hangulatot pedig a The Vegas Showband zenészei biztosították, valamint a Vivat Bacchus produkciója fűszerezte még vidám bordalaival az estet. A program egyik kiemelkedő eseménye volt Risztov Éva motivációs előadása is.

A céges rendezvények, konferenciák, tréningek szervezésére 1995-ben elsőként alakult, magyar tulajdonú Day Holiday Kft. több tízezer rendezvény és több mint félmillió vendég tapasztalatával a háta mögött 2005 óta rendezi meg az Aranynap-gálát.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint az éttermesek/szállodások felkészültek a GDPR-ra?

Kiadónk társoldalai