hirdetés

Megnyitott az első Novotel hotel Szófiában

A négycsillagos Novotel Sofia 178 szobával, 6 tárgyalóteremmel, étteremmel, fitneszközponttal december 1-én nyitotta meg kapuit a nagyközönség előtt - tájékoztatta a Turizmus Online-t az Accor szállodalánc.

hirdetés

“A Novotel Sofia az első Accor szálloda Szófiában és az egyetlen nemzetközi négycsillagos hotel, mely a legfrissebb márkakövetelményekkel összhangban épült” –mondta Vincent Dujardin, a Novotel Sofia ügyvezető igazgatója.

A hotel 178 tágas, napfényes, kortárs stílusban berendezett szobát kínál, melyek közül 4 akadálymentesített. Minden szobában ingyenes WIFI és nagy sebességű internethozzáférés érhető el, a legmodernebb csatlakozókkal, programozható légkondícionálóval, síkképernyős LED TV-vel és műholdas csatornákkal. A szobákhoz minibár, kávé- és teafőző berendezések és laptop méretű széf tartozik.

6 tárgyalótermével a szállodában akár 280 résztvevős találkozó vagy 160 fős esküvő is szervezhető. A Novotel Sofia ráadásul egy különleges tárgyalóteremmel is rendelkezik, mely kreatív, ötletbörze-jellegű találkozók bonyolítására alkalmas - közölték.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Az energiaárak és az alapanyagok beszerzési költségei ugrásszerűen megnőttek, és még nem tudni, hol a vége. Ön tett-e valamit annak érdekében, hogy ellensúlyozza valahogy a brutál módon megnövekedett kiadásait?

Partnerünk