hirdetés

Új Hyatt brand debütál az európai piacon

Még az idén megnyílik Németországban az új Hyatt márka. Amerikában eddig négy ilyen ház épült.

hirdetés

A Hyatt House-ok laza stílusú, praktikus, formatervezett, high-tech környezetet kínálnak a vendégek számára, maradjanak egy éjszakára vagy akár egy hónapra. Az első európai Hyatt House Düsseldorfban nyílik, az Andreas negyedben egy egykori bíróság pazar műemléképületében és a Town Hospitality üzemelteti majd franchise szerződéssel. A szálloda közel fekszik a Rajna-parthoz és az üzletekkel és színházakkal teli Königsallehoz, és jó közlekedéssel rendelkezik a repülőtérhez és a központi pályaudvarhoz.

A ház a hosszabb tartózkodásra érkező vendégek számára olyan élményt igyekszik nyújtani mintha csak otthon lennének.  102 szobájának és lakosztályának konyhái minden szükséges eszközzel felszereltek. A közösségi tereket pedig kifejezetten úgy alakították ki, hogy a "lakók" össze tudjanak jönni "szomszédolni". 

Ingyenes Wi-Fi hálózat is van a szobákban és az épület egészében. Működik éjjel-nappali is a házban, akárcsak fitnesz terem, amely ugyancsak a nap minden szakában használható. A 30 napnál több időre érkezőket olyan szolgáltatásokkal kényeztetik mint az ingyenes bevásárlás és mosás. Az új hotel egyaránt számít a szabadidős és üzleti utazókra valamint a családokra.

(forrás: Vendég & Hotel)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint az éttermesek/szállodások felkészültek a GDPR-ra?

Kiadónk társoldalai