hirdetés
hirdetés

A gyenesdiási strand kapta a legjobb jegyeket

Jellemzően az északi parti és a fizetős strandok kapták a legjobb osztályzatokat a Balatontipp.hu idei közös értékelésén. 

hirdetés

A balatoni strandokat, bicikliutakat bemutató portál 2008 óta kérdezi meg minden évben olvasóit az általuk jól ismert strandokról. A tíz kategóriában zajló osztályozás egyaránt kiterjed a víz, a meder, a parti rész állapotára, a gyerekeknek és felnőtteknek nyújtott játék- és sportlehetőségekre, a szolgáltatások bőségére, az értük kért árak korrektségére és a strandokon dolgozók viselkedésére.

Az idén minden eddiginél több, 3910, magát beazonosító személy vállalkozott a strandok értékelésére. Közülük háromezer-ötszázan osztályozták le azt a 33 strandot, amelyek az értékelések megfelelő száma alapján bizonyítványt kaptak. A legjobbat a gyenesdiási Játék strand nyerte el 4,74-es átlagjegyével, de a többi is büszke lehet a jóval 4-es feletti átlaga miatt.

További információk és a részletes eredmény a Balatontipp.hu oldalán >>>

(forrás: Balatontipp.hu)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk