hirdetés

Buszflottát és vízumügyintézést is fejleszt párhuzamosan a Green Travel tulajdonosa

A Green Travel Nemzetközi Utazási Iroda beutaztatási üzletágának rohamos fejlődése indokolttá tette a saját autóbusz-járműpark beszerzését, hogy azzal szolgálja ki az Európába érkező török turistákat - mondta el Göktas Merdol, a cég tulajdonos-ügyvezetője.

hirdetés

A cég a MAN magyarországi központját választotta partneréül a 2,7 millió eurós projekthez. A márka prioritása nem véletlen, ugyanis a tour-operátor Törökországban is ilyen típusú autóbuszokkal dolgozik számos területen. Az első megrendelés 10 db 49+2 üléssel rendelkező autóbuszt tartalmazott, melyből két járművet már át is vett a megrendelő (képünkön). A buszok már a hétvégén megkezdik a munkát belföldön és külföldön egyaránt.

A beutas forgalom idén kiemelkedően fejlődött, így az alvállalkozó közúti fuvarozó szerződött partnerek megrendeléseit túllépve a saját géppark is folyamatos utasforgalmat szolgál ki. A Törökországból érkező turisták 80%-a közép-kelet-európai körutakra érkezik, melyek 1 hetes, 10 napos vagy 2 hetes turnusokban vehetőek igénybe. A megnövekedett utasforgalom köszönhető az egyszerűsített schengeni vízumnak is, melyet szintén a cégcsoport biztosít az utasoknak.

A megnövekedett utasforgalomnak köszönhető egy másik projekt is: augusztus közepe óta már Isztambulban az egyszerűsített schengeni vízum megszerzésében is segíti ügyfeleit egy újabb magyar vállalkozás.

A cégek tervei szerint ez a két új szolgáltatás, valamint az újratervezett és megerősített, biztos banki hátterük újabb piaci lehetőségeket jelentenek. Terveik szerint szolgáltatásaik hazánkban és Törökországban egyaránt továbbra is stabilan bővülnek.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Symbol Budapest új termékkel jelentkezik a turisztikai piacon: 220 éves pinceéttermében idézi meg Beatrix királyné lakomáját korhű zene, tánc és programok kíséretében.

hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Érintik az Ön vállalkozását az elszabaduló energiaköltségek?

Kiadónk társoldalai