hirdetés

Az MTÜ országszerte meghirdeti a Szent Márton-napi Libalakomát!

A Szent Márton-napi legenda újjáélesztése, szélesebb körben való megismertetése és népszerűsítése érdekében az MTÜ meghirdeti a Szent Márton-napi Libalakomát. Keresik azokat a vendéglátóegységeket, amelyek a Magyar Turisztikai Ügynökséggel együttműködve országszerte felelevenítik a hagyományt!

hirdetés

A 2017. október 17-én elindult őszi, belföldi kampány csúcspontjaként meghirdetett promóció keretében a Magyar Turisztikai Ügynökség feleleveníti a liba alapú ételek és a magyar bor fogyasztásához kapcsolódó tradíciókat, népszerűsíti az ünnephez kapcsolódó program lehetőségeket.

A Libalakoma záróakkordja annak az őszi forgalomélénkítő kampánynak, amely népszerűsíti a hazai gasztroturizmust, ezen belül is a borturizmust és ezáltal belföldi utazásra inspirál. Az Ügynökség egy ernyőt biztosítana azon programoknak és ajánlatoknak, amelyek a november 11-i ünnepkörhöz kapcsolódnak.

A Magyar Turisztikai Ügynökség a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. email címen legkésőbb 2017. november 3-ig várja azon vendéglátóegységek jelentkezését, amelyek 2017. november 11-én a Szent Márton-napi hagyományok felelevenítése érdekében libaételeket, menüsorokat és mellé magyar bort kínálnak vendégeiknek. A csatlakozás az online regisztrációt követően ingyenes.

A jelentkező vendéglátóegységeket és kínálatukat a hellomagyarorszag.hu weboldalon gyűjti össze és teszi közzé az Ügynökség. 

Az MTÜ átfogó, országos integrált kampányában kiemelten népszerűsíti majd a Libalakomához csatlakozó vendéglátóegységeket az említett honlapon, valamint intenzív kommunikációs kampányt folytat és influenszerek bevonását tervezi (televízióban, nyomtatott és online sajtóban és a közösségi felületeken) annak érdekében, hogy minél többen kapjanak kedvet és tervezzenek programot 2017. november 11-re.

A kampányhoz az Ügynökség felkérésére a 2016-os Bocuse d’Or európai döntőjének nyertese, Széll Tamás és Szulló Szabina séfek ajánlanak receptet.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Hogy látja az idei évet az előzetes foglalások alapján?

Partnerünk