hirdetés
hirdetés

A DER Touristik márka alá vonja turisztikai márkáit a Rewe csoport

A kölni Rewe csoport újrapozícionálja magát és turisztikai aktivitásait egy közös ernyőmárka, a DER Touristik név alá szervezi, írja a Touristik Atuell. 

hirdetés

A csoport tagja hat utazásszervező-, egy klub- és két szállodamárka, ahogy közel 2100 utazásiiroda is, üzleti- és szabadidős utaztató egyaránt.

A kölni székhelyű utazásszervezők, az ITS, a Jahn Reisen és a Tjaereborg, illetve a frankfurti Dertour, ADAC Reisen és Meier’s Weltreisen portfoliója nem változik. "Ez a fajta sokszínűség a DER Touristik egyik legfőbb előnyét jelenti" - hangsúlyozta az ernyőmárkáért felelős igazgató, Norbert Fiebig.

Az új stratégiában az Atlas Reisen utazásszervezői márkanév eltűnik, a vállalkozás franchise partnerei "DER Touristik" partnerekké válnak. A konszern központi online oldala a www.DER.com linken érhető majd el, ebbe olvad bele a korábbi gyűjtőportál, az Avigo.de. A csoportot világszerte a piros DER Touristik logó azonosítja majd, ez jelenik meg az idegenvezetőkön, a reptéri kirendeltségeken, minden katalóguson és dokumentumon.

A Rewe csoport turisztikai ágazata a tavalyi évben összesen 4,7 milliárd eurós forgalmat ért el, közel hatmillió ügyefelet szolgált ki. Ezzel az eredménnyel Európa második legnagyobb turisztikai szolgáltatója lett a TUI után, megelőzve a Thomas Cookot.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk