hirdetés
hirdetés

Bővült a Magyar Kongresszusi Iroda csapata

A Magyar Kongresszusi Iroda szakmai csapata új pozícióval bővült, kialakításra került a gazdasági vezető pozíció, amelyet szeptember 13-tól Gellért Mónika tölt be - tájékoztatta szerkesztőségünket az MKI.

hirdetés

Gellért Mónika közgazdászként végezett a Budapest Kommunikációs Főiskola – Heller Farkas Turisztikai és Gazdasági Karán gazdálkodás és menedzsment szakon. Munkája mellett mérlegképes könyvelői képesítést szerzett.

Több mint 10 éves szakmai tapasztalata van pénzügyi - gazdasági vezetői területen.Pályafutását kis- és középvállalkozásoknál kezdte, mint pénzügyi szakember. Pénzügyi vezetőként dolgozott vendéglátással és rendezvényszervezéssel foglalkozó cégnél, valamint egy castingszervező ügynökségnél.

2016-tól a Nemzeti Filmintézet Közhasznú Nonprofit Zrt. (jogelőd: Magyar Nemzeti Filmalap) – Magyar Filmlabor Igazgatóságánál töltött be gazdasági vezető szerepet. Fő feladata közzé tartozott vezetői döntések meghozatalához szükséges elemzések elkészítése és a hatékony működés kialakításának támogatása. 2018-tól a Társaság egyik leányvállalatában ügyvezetői feladatokat látott el.

A gazdasági vezető pénzügyi és jogi vonatkozású ügyekben, az operatív vezetésben támogatja a szervezet valamint az ügyvezető munkáját.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk