hirdetés

Dolgozz az ebédért...

A spanyolországi Terrassa városában azok számára nyitottak éttermet, akik egyébként nem engedhetnék meg maguknak, hogy étterembe járjanak. A vendégeknek a laktató, többfogásos étkezésért nem pénzzel kell fizetniük, hanem munkával, mely lehet például konyhai segédkezés, felszolgálás vagy takarítás.

hirdetés

Az étterembe elsősorban munkanélküliek járnak, akik örömmel veszik ki a részüket a feladatokból és az önbecsülésüknek is jót tesz, hogy a munkájukért tulajdonképpen végre fizetséget kapnak, étel formájában.

A vendéglátóhelyet jótékonysági alapokon működteti a város: a rászoruló vendégek mellett olyan önkéntesek is dolgoznak az étteremben, akik egyszerűen szeretnének valami jót tenni másokkal.

(forrás: Nők Lapja Café)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Mi a véleménye a katát érintő, szeptember 1-től érvényes új szabályozásról?

Partnerünk