hirdetés
hirdetés

Egyiptomban jártak a Green Travel partnerei

Megérkezett idei harmadik tanulmányútjáról a Green Travel: ezúttal Egyiptomban jártak az iroda partnerei. 

hirdetés

Az egyiptomi kultúra és gasztronómia világába csöppent bele annak a 30 utazási irodának a képviselője, akik részt vettek a Green Travel által szervezett tanulmányúton. A 38 fokos hőségben nem volt könnyű dolga a csoportnak, de a délelőtti munka után minden nap jutott idő a pihenésre és a fürdőzésre is!

Makadi, Safaga és Hurghada hoteljeit nézték és állapították meg, hogy az árualapban minden kategóriában található több jó minőségű, ár-érték aránynak megfelelő szállás. Szabadnap alkalmával megcsodálhatták a Vörös-tenger állat és növényvilágát egy hajókiránduláson, amit ajándékba kapnak azon utasok is, akik egyiptomi nyaralásukat az utazásszervező partnerein keresztül foglalják le.

A csapat nagy örömmel fogadta az egész napos luxori kirándulást is, ahol megtekintették a luxori és karnaki templomot, majd a Királyok-völgyét láthatták. A programot a Nílus folyón elfogyasztott ebéd tett felejthetetlenné. A Hurghada by night program idén se maradt ki, a Buddha bárban fogyasztott koktélok után pedig a viszonteladó kollégák megmutatták, milyen az igazi magyar virtus.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk