hirdetés
hirdetés

Egyiptomi tanulmányúton a Best Reisen partnerei

A Best Reisen szervezésében közel 20 partneriroda képviselői tartózkodnak ezekben a napokban tanulmányi utazáson az egyiptomi Hurghadán.

hirdetés

A résztvevők az első napokban a Best Reisen változatos árualapját képező több mint 30 szállodával ismerkedhetnek, közülük jónéhány újjal. A csoport ellátogat a közeli Marsa Alam üdülőhelyre és megtekinti iroda nyári kínálatában levő ottani szállodákat is. A turnus második felében lehetőség nyílik az utazásszervező kínálatában szereplő fakultatív programokon való részvételre, így természetesen nem marad ki az egész napos Luxor-program (Karnak templomai, Királyok Völgye, Memnon-kolosszusok), vagy egy hajókirándulás Giftun és Mahmya szigetére.

Mint ismeretes, a már jól ismert és méltán népszerű DINO CLUB Palm Beach Resort**** mellett idén az 5 csillagos DINO CLUB Caribbean World Resort is all inclusive ellátással és magyar nyelvű animációs programokkal várja vendégeit, a Best Reisen szervezésében.

A Best Reisen főszezonban heti 3 charterjáratot indít Hurghadára, kettőt Budapestről (szerdán és vasárnap), 1-et pedig Debrecenből (sterdán). Budapestről 8, 11, 12 és 15 napos, Debrecenből pedig 8 és 15 napos üdülőprogramok foglalhatóak.

A csoport június 9-én tér vissza Magyarországra.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk