hirdetés

Elhalasztották a ProWeint

A kiállítókkal és a partnerekkel történt konzultáció után május végére halasztották a a ProWeint, a szakma egyik legjelentősebb eseményét. Az új időpontot, május 15-17-ig, a Covid-19 fertőzöttek számának növekedésével és az omikron variáns gyors terjedésével indokolták a szervezők.

hirdetés

Dr. Stephan Keller, az észak-rajna-vesztfáliai Düsseldorf polgármestere üdvözölte a döntést. Keller, aki a szervező Messe Düsseldorf (Düsseldorfi Ipari Vásár) igazgatótanácsának is a tagja hozzátette: "Minden résztvevő cég abban érdekelt, hogy  a piacvezető kereskedelmi szakkiállítás sikeres és biztonságos legyen. Az elmúlt évek járványtapasztalataiból és a virológusok értékeléséből kiindulva úgy gondoljuk, hogy a helyzet jelentősen javulni fog májusra".

Wolfram N. Diener, a Messe Düsseldorf ügyvezetője elmondta, a résztvevő cégekkel és a támogató szervezetekkel együtt döntöttek arról, hogy inkább kora nyári időpontot választanak a ProWein megrendezésére. Hozzátette, nem csak azt várják, hogy addigra kevesebb lesz a fertőzött, hanem azt is, hogy többen tudnak majd beutazni az országba és részt venni az eseményen.

Nem csak a szakmai rendezvényt halasztják májusra, hanem a „ProWein goes city“-t is, amely a Messe Düsseldorf és a város turisztikai ernyőszervezete, a Destination Düsseldorf közös kezdeményezése. A fogyasztóknak szóló turisztikai és gasztronómiai attrakciókal tűzdelt eseménysorozatot hotelekben, éttermekben és speciális szakboltokban tartják majd, szintén május 15-17. között. 

További információk: www.prowein.com.

(forrás: prowein / Store Insider)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Mi a véleménye a katát érintő, szeptember 1-től érvényes új szabályozásról?

Partnerünk