hirdetés
hirdetés

Első szülinapját ünnepelte Budapesten a Worldwide City Sightseeing

Egy éve működik a hop on-hop off szolgáltatást nyújtó Worldwide City Sightseeing Budapesten, az évfordulót május 26-án a Kioskban tartott díszes fogadással egybekötött születésnapi összejövetellel és egy partival ünnepelte a cég.

hirdetés

Az eseményen Enrique Ybarra, a Worldwide City Sightseeing elnök-vezérigazgatója elmondta: a vállalatot 1992-ben alapították Sevillában, összesen két busszal indították a céget, ma pedig már világszerte több mint száz városban vannak jelen. Hozzátette, hogy idén a budapesti buszpark négy darab emeletes busszal bővült, melyek teljes külső-belső felújításon estek át, de további járművek beszerzését is tervezik még a nyár folyamán.

Forrás: city-sightseeing.com
Forrás: city-sightseeing.com


Élőben követhetjük a busz helyzetét

A cég új hazai fejlesztésekbe is kezdett. Például néhány napja állt üzembe a mindenki számára látható buszkövető rendszerük, a Live Tracking System, amelyen keresztül a partnerek, a Worldwide City Sightseeing munkatársai és a vendégek egy weboldalon keresztül láthatják, hogy éppen hol járnak a négy útvonal - piros, lila, zöld, rózsaszín - buszai, milyen a telítettségük és körülbelül mikor érnek az egyes megállókba, ehhez hamarosan mobilalkalmazás is készül. A buszokon ingyenes wifit biztosítanak, és a jegykezelés is digitálisan zajlik.

 

Kis kék cégből nagy piros
2012 májusában indult a „kék” hop on-hop off cég Budapesten a legkisebb szereplőként. 2014 márciusára két vállalat, a zöld (Program Centrum Kft.) és a kék (Mr. Nilsz Kft.) felismerte az együttműködés szükségességét, és értékesítési megállapodást kötött a hatékonyabb működés reményében, a mindennapi irányítást a dinamikusabb kis cég menedzsmentjére bízták. Mindeközben folyamatosan zajlottak a tárgyalások Enrique Ybarrával a City Sightseeing brand magyarországi megjelenéséről, végül 2015 májusában a „kicsi, kék” cégből „nagy piros” lett. Az első buszok Sevillából érkeztek, teljes külső-belső felújításon estek át, és vadonatúj hangrendszert kaptak. A Worldwide City Sightseeingnek Budapesten négy irodája van: a Vörösmarty téren, a Károly körúton, a József Attila utcában és a Március 15-e téren.
(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

A legnagyobb versenytársak ma a turizmusban azok az ágazatok, amelyek elhalásszák az értékes munkaerőt. Ebben a versenyben a képzés a legnagyobb fegyver. Ez őszi lapszámunk egyik fókusztémája.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk