hirdetés
hirdetés

Érkezik a segítség a vidéken élő idegenvezetőknek

Joggal merül fel a kérdés a budapestiekben: velük mi lesz, rajtuk ki segít? Hiszen ugyanolyan bajban vannak, ha nem nagyobban, mint a vidéken élő és dolgozó kollégáik.

hirdetés

Akár 1 millió forint támogatást is kaphatnak a vidéki idegenvezetők. Elindult a pályázat, akár egy millió forint támogatást is kaphatnak a vidéken élő idegenvezetők.

A Kisfaludy 2030 Turisztikai Fejlesztő Nonprofit Zrt. július 7-én megjelent pályázati felhívásának keretösszege 300 millió forint, jelentkezni augusztus 7-ig lehet.

A Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) elsődleges célja a belföldi forgalom élénkítése, ebben segítségre lehetnek a vidéki idegenvezetők különleges programajánlatai. Ezért mindent megtesznek azért, hogy a szakemberek a pályán maradjanak.

A felhívásra jelentkezhet minden vidéki, idegenvezető igazolvánnyal rendelkező természetes személy, egyéni vállalkozó és idegenvezetésre jogosult jogi személyiséggel rendelkező szervezet, aki a 2019. évben idegenvezető tevékenységet folytatott Magyarországon, és jelenleg is fenntartja tevékenységét. Az is pályázhat, aki a koronavírus járvány miatt az idei év márciusa óta felfüggesztette a tevékenységét, ugyanakkor egy idegenvezető csak egyszer veheti igénybe a vissza nem térítendő támogatást.

A felhívás keretében a vidéki Magyarország valamely turisztikai szempontból értékelhető attrakciójáról fényképes mellékleteket tartalmazó szöveges pályázatot kell beadni.

A felhívás részleteiről a pályázók itt tájékozódhatnak.

A pályázatokat magyar nyelven, július 7- augusztus 7-ig lehet benyújtani postai úton. A támogatást még idén folyósítja a Kisfaludy2030 Nonprofit Zrt.

(forrás: Kisfaludy2030 Zrt / Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk