hirdetés
hirdetés

Idén is megnyílt az ICE CAMP a Kitzsteinhornon

Január 6-án nyitotta meg kapuit 2500 méteres tengerszint feletti magasságban az Ice Camp Kitzsteinhorn. A gleccseren hóból és jégből készült iglukban a téli sportok kedvelőinek kínálnak izgalmas programokat. 

hirdetés

A megnyitó ünnepségen a Kitzsteinhorn-Gletscherbahnen Kaprun vezetői, J. Peter Präauer és Ing. Norbert Karlsböck vezették végig a jégszobrokkal díszített igluk között a vendégeket. A vendégek szintén itt kóstolhatták meg először az exkluzív ICE CAMP vodka "Pure Glacier" -t, amit a saalfeldeni Herzog desztilláló üzem készített kifejezetten a szálláshely számára.

Idén már hatodik éve nyitják újra minden éveben a legendás Ice Campet a Kitzsteinhorn hegy síterepének központjában. A lenyűgöző látványt nyújtó igluk 45 napos intenzív munkával készültek el több tonnányi hóból és jégből. A komplexumban idén iglu moziterem, érdekes workshop programok és menő jégbár is várja a vendégeket. 

A három hatalmas, egyenként 12 méter átmérőjű igluba lépve a vendégek a hó és jég csodálatos birodalmába kerülnek. Az első építményben Max Seibald jégszobrász alkotásaiban, ledekkel megvilágított jégtömbökben gyönyörködhetnek. Innen egy boltíves folyósón keresztül juthatunk a második igluba, ahol a jégbár működik. Itt jégből készült poharakból fogyaszthatnak a vendégek. A következő terem az ICE CAMP multimédiás világába kalauzol, itt alkották meg az első iglu mozit, ahol a nézők rénszarvas bundába burkolózva élvezhetik a legújabb freestyle mozik lenyűgöző képeit.

Nézze meg az igluk varázslatos képeit!

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai