Jótékonysági fesztivál a sajátos nevelési igényű gyerekekért

A finom italok iránt szenvedélyesen rajongó közösség a jótékony cél érdekében gyűlik össze Miskolctapolcán a nyár utolsó hétvégéjén, hogy az emberi szolidaritás erejét hirdessék és támogassák. 

Augusztus 26-án jótékonysági fesztivállal zárja a nyarat az Avalon Park, ahol a rendezvény teljes bevételét a miskolci Mesekert Óvodának ajánlják fel, akik sajátos nevelési igényű gyerekekkel foglalkoznak.

 

Az egész napos fesztiválon különleges italokat és koktélokat kóstolhatnak végig a látogatók és egy koktélverseny végeredményére is fény derül, miközben egy helyi óvodát támogatnak a befolyt összegekből.

A Mesekert Óvoda speciálisan a sajátos nevelési igényű gyermekekre fókuszál, az óvodában történő sokoldalú fejlesztés biztosítéka a számos habilitációs és rehabilitációs foglalkozás, és az egyéni és csoportos foglalkozások mellett a rendelkezésre álló, teljeskörű szakember ellátottság.           

„Az Avalon Park és az egész cégcsoport tevékenységének aktív része a társadalmi felelősségvállalás. Számos esetben tettünk már erről tanúbizonyságot, különösen fontos ez számunkra olyankor, amikor gyerekek az érintettek és az ő életkörülményeik javítása a cél. Hiszünk abban, hogy mindenkinek lehetőséget kell teremteni a lehető lgteljesebb életre, ezen felajánlásunkkal szeretnénk az óvoda állhatatos munkáját segíteni. Bízunk benne, hogy az Avalon példáját mások is követni fogják, és így közösen valóban pozitív változást érhetünk el elsősorban közvetlen és tágabb környezetünkben is.  Ez az óvoda, mely a közelünkben működik, a látóterünkben van és saját tapasztalatunk, hogy elkötelezetten és szakértő módon foglalkoznak az enyhén sérült gyermekekkel. Mi örömmel támogatjuk őket ebben a nemes munkában. Ez a közös cél hozott össze minket, és hiszünk abban, hogy minden segítség és támogatás számít, és így még több gyermeknek tudjuk a lehető legteljesebb életet biztosítani az ilyen és ehhez hasonló intézmények segítségével.” -  nyilatkozta Tóth Eszter Anna az Avalon Park Kft. kommunikációs és marketing igazgatója.     

                            

A finomságokkal és ízélményekkel teli fesztiválon olyan elismert italházak vesznek részt, akik segítenek a látogatóknak az italok világában való elmélyülésben és akik behatóan ismerik a koktélkészítés csínját-bínját. A fesztivál az italkóstolás mellett gasztronómiai élményeket is nyújt, hiszen az Avalon Parkhoz tartozó The Club Avalon étteremben remek grill fogások és a nemzetközi konyha legjava várja a látogatókat.                            

Az Avalon Spirit fesztivál egy egészen új kezdeményezés részünkről, és bízunk benne, hogy ugyanolyan sikeres lesz, mint korábban az Avalon nevével fémjelzett rendezvényeink. Mivel egy olyan eseményről van szó, ahol több cég és márka is képviselteti magát, úgy gondoltuk, hogy a jótékony felajánlás lehet az a hívószó és közös pont, amely minden résztvevőt azonnal meggyőz arról, hogy mellénk álljon.  - tette hozzá az igazgató.

https://avalonresort.hu/aktualitasok/avalon-spirit-fesztival

Forrás: The Club Avalon


Görög fánk dubai csokival, kecskesajtos vegetable szendvics, smash burger sültkrumplival

Görög fánk dubai csokival, kecskesajtos vegetable szendvics, smash burger sültkrumplival 

Mutatjuk az idei első Food Truck Show legizgalmasabb ételeit.
Régi ízek, új trendek: jön a kürtöskalács fesztivál

Régi ízek, új trendek: jön a kürtöskalács fesztivál 

A tradíció és az innováció összefonódása kürtőskalács ünnepén.
Tíz éve Tatán – Pesti István, Magyarország egyik legjobb séfje

Tíz éve Tatán – Pesti István, Magyarország egyik legjobb séfje 

Az ország egyik legnevesebb séfje szerepel kiadónk, a Klasszis Média idén is megrendezésre kerülő, szállodákat és éttermeket megcélzó designversenyének zsűrijében.
Kóstoló régi magyar szőlőfajták boraiból

Kóstoló régi magyar szőlőfajták boraiból 

A nagykóstolón több mint húsz Kárpát-medencei pincészet mintegy ötven borával ismerkedhetnek meg a látogatók.
Új koktélok és pezsgőpremierek a főváros tetején

Új koktélok és pezsgőpremierek a főváros tetején 

Ismét megnyitotta kapuit Budapest egyik legkülönlegesebb skybarja, a Hilton Budapest szálloda tetején található White Raven.
Gulyáságyú és tacskófutam – indul a food truck szezon

Gulyáságyú és tacskófutam – indul a food truck szezon 

Ismét a Kincsem Parkban gyülekeznek a legjobb mozgó street foodosok.
Jelentős forgalomcsökkenésről számolt be a gyorsétteremlánc

Jelentős forgalomcsökkenésről számolt be a gyorsétteremlánc 

A McDonald’s jelentős forgalomcsökkenést jelentett be az idei első negyedévre vonatkozóan.
Megújult a TRIBE Budapest Stadium éttermi kínálata

Megújult a TRIBE Budapest Stadium éttermi kínálata 

Új séf, új étlap, új élmények.
Ilyen lesz a Balaton egyik legújabb étterme

Ilyen lesz a Balaton egyik legújabb étterme 

Május végén nyitja meg kapuit Alsóörsön az Y by Rácz Jenő étterem, amely a Michelin-csillagos séf, Rácz Jenő vezetésével várja a vendégeket.
Szigorítás az energiaitalok piacán

Szigorítás az energiaitalok piacán 

A jogszabály célja a fiatalok körében tapasztalható aggasztó energiaital-fogyasztási trendek visszaszorítása.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.