Két új úti cél, új iroda és weboldal a Sun & Funnál

Bemutatta 2016-os nyári árualapját a Sun & Fun Holidays, az utazásszervező jövőre Zakinthosszal és Dalamannal erősít. Bejelentették emellett, hogy új helyre költözik irodájuk, valamint weboldaluk és foglalási rendszerük is megújul.

November 18-án tartotta jövő nyári árualapját bemutató katalógusbemutatóját a Sun & Fun Holidays a Marriott Budapest szállodában, melyen minden eddiginél többen, mintegy 300-an vettek részt. A bemutatót egy szállodai workshop előzte meg – a jelenlévők a kiemelt török hotelek képviselőivel találkozhattak.

Tolga Deniz Sariyüce, a Sun & Fun ügyvezetője elmondta, hogy 2015-ben 15%-kal nőtt a magyar charterpiac, a Sun & Funnál azonban a növekedés 48%-os volt. Az ügyvezető hozzátette, hogy a szezon közepén plusz két charterjáratot el tudtak indítani, valamint, hogy a Debrecenből induló törökországi charter 97%-os töltöttséggel üzemelt, éppen ezért – a nagy érdeklődésre való tekintettel – jövőre nem augusztus végéig, hanem szeptember végéig fog közlekedni a törökországi járat a hajdú-bihari városból heti egyszer, Budapestről pedig négyszer fog repülni charter a török Riviérára. A jövő nyárról szólva Tolga Deniz bejelentette, hogy a Sun & Fun Holidays idei két új desztinációja a törökországi Dalaman és a görögországi Zakinthosz.

Új koncepció a magyar animációban

Nemes Mariann marketingvezetőtől megtudtuk, hogy a jövő nyári árualap november eleje óta foglalható. Kiemelte, hogy a török szállodák által nyújtott magyar animációban változás, előrelépés lesz: 2016-tól összesen csupán két törökországi hotelben lesz magyar animáció – az antalyai Amelia Beach és a Sunmelia Beach nevű szállodákban –, azonban azok jóval minőségibb, tartalmasabb, művelődést szolgáló programokat fognak nyújtani a turistáknak. Az új koncepció célja, hogy ne kizárólag a gyerekekkel foglalkozzanak, hanem összehozzák a családokat a nyaralás során. Az Orange Sunny Club fővédnöke dr. Puczkó László egyetemi docens, a Metropolitan Főiskola Turizmus, Szabadidő és Szálloda Intézetének vezetője.

Dalaman: az egzotikus, pihentető desztináció

Sulyok Tamás, a Sun & Fun Holidays partnerkapcsolati és marketingvezetője bemutatta a kiemelt törökországi szállodákat, többek között a kínálatban újdonságként szereplő Viverde Hotel Berke Ranch-ot, amely Magyarországon csak a Sun & Fun kínálatában található meg. Új desztinációként Dalaman szerepel a törökországi ajánlatok között – Sulyok Tamás elmondta, hogy jövőre heti egy járat fog ide közlekedni Budapestről, péntekenként, és a Fethiye, Marmaris és Ölüdeniz üdülőhelyeken kínálnak szálláshelyeket. Ez az úti cél azoknak ajánlott, akik inkább nyugalomra vágynak, mint a török Riviéra nyüzsgésére, és egzotikus környezetben szeretnének pihenni. Az utazásszervező három-, négy- és ötcsillagos szállodákat kínál Dalamanban félpanziós és all inclusive ellátási lehetőséggel. Van többek között olyan hotel, amely csak 16 éven felüli látogatókat fogad, de szerepel holiday village kategóriájú, hatalmas területen fekvő szálláshely is a kínálatban.

A hurghadai kínálatról szólva kiemelték többek között az ötcsillagos, európai színvonalú Jaz Aquamarine Resortot, valamint a Sahl Hasheesh területén található, szintén ötcsillagos Tropitel Sahl Hasheesh-t. Tunéziában monastiri szállodákat mutattak be, a görög szigetek közül pedig a krétai és rodoszi hotelek mellett természetesen szó esett a másik új desztináció, Zakinthosz szálláskínálatáról is. A töretlenül népszerű Bulgáriában – ahova heti kétszer fog repülni a Sun & Fun – pedig szintén számos szállást megismerhettek a résztvevők a pénztárcabarát kategóriáktól egészen az ötcsillagos hotelekig, Neszebartól a Napospartig.

Költözik a Sun & Fun Holidays

Megtudtuk, hogy a Sun & Fun még a héten új helyre költözik: ezentúl 200 négyzetméteren a Marina parti Prestige Cityben lesz az utazásszervező új, saját tulajdonú irodája, ahol egy méretes tárgyalóval várják a partnereket többek között azokra az oktatási délelőttökre, melyek során a partnerirodák megismerhetik az új weboldal és az új foglalási rendszer működését.

Vagyis a weboldal és a foglalási rendszer is megújul hamarosan: a körülbelül egy-másfél hónap múlva induló foglalási rendszer az eddiginél is könnyebben használható lesz, és számos, az eddigihez képest új szűrési feltételeket lehet beállítani a keresések során.

A 2016-os Utazás kiállításon a Sun & Fun Holidays minden eddiginél nagyobb, 200 négyzetméteres standdal lesz jelen, ahol természetesen elérhetők lesznek a kiállítási kedvezmények is.

A katalógusbemutató végén bemutatkozott a cég által indított online utazási iroda, a Last Call Travel is, melynek ügyvezető igazgatója Péhl Beatrix. Az idén indult Last Call Travelről ide kattintva olvashat bővebben.


Újabb atlétikai csúcsesemény gazdája lesz Budapest

Újabb atlétikai csúcsesemény gazdája lesz Budapest 

A Nemzetközi Atlétikai Szövetség (WA) újabb esélyt adna Magyarországnak.
Húsvéti szafari Nagykőrösön

Húsvéti szafari Nagykőrösön 

A tavaszi szünet első napján újra kinyitja kapuit Magyarország első és egyetlen autós szafari parkja.
Különleges kápolnát tártak fel Veszprémben

Különleges kápolnát tártak fel Veszprémben 

A 80 éve püspökké szentelt Mindszenty József egykori székhelye is megújul a beruházás során.
Banksy-kiállítás nyílik Budapesten

Banksy-kiállítás nyílik Budapesten 

A művész több mint száz alkotását lehet majd megnézni május 3-tól a Király utcai Komplex Kiállítóteremben.
Túrák és családi programok Székesfehérváron

Túrák és családi programok Székesfehérváron  

Íme a legjobb húsvéti programok és kirándulások a városban a hosszú hétvégén.
XIX. századi borospince az Árpád-kori romok alatt

XIX. századi borospince az Árpád-kori romok alatt 

A Wenckheim-pincét egy domb alá fúrták be, melyen a Csolt nemzetség által emelt monostor romjai állnak.
Milyen legyen a Feneketlen-tó környéke?

Milyen legyen a Feneketlen-tó környéke? 

Az április 30-ig véleményezhető terveken új stégek és a tóval kapcsolatot teremtő sétányok láthatók.
Húsvét a Skanzenben

Húsvét a Skanzenben 

Húsvétvasárnap és hétfőn a régi falusi húsvéti ünnepeket kelti életre a Szabadtéri Néprajzi Múzeum.
Hazai projekt az Új Európai Bauhaus Díj jelöltjei között

Hazai projekt az Új Európai Bauhaus Díj jelöltjei között 

A „Együttműködés a közösségekért" című magyarországi projekt célja egy multifunkcionális tér létrehozása a Józsefvárosban.
Váratlan helyről érkezett segítség a budapesti beutazó turizmushoz

Váratlan helyről érkezett segítség a budapesti beutazó turizmushoz 

A brit nézők körében közel két évtizede töretlenül népszerű BBC-műsor, "A Gyakornok" versenyzői legutóbb a magyar főváros turisztikai kínálatát is népszerűsítve versenyeztek egymással.

Interjú

Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk

Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk 

Lendvai Levente az Arany Kaviárból érkezett a MOL torony tetején található VIRTU étterem konyhafőnöki pozíciójába.
„Egy B2B vásárt részesítenénk előnyben, ahol a szakmai tapasztalatcsere venné át a főszerepet”

„Egy B2B vásárt részesítenénk előnyben, ahol a szakmai tapasztalatcsere venné át a főszerepet” 

 Molnár Judittal, a Magyar Utazási Irodák Szövetsége (MUISZ) elnökével beszélgettünk.
Történetek a Várból: végre nem hajtott végrehajtásról, kitiltott turistabuszok behajtásáról

Történetek a Várból: végre nem hajtott végrehajtásról, kitiltott turistabuszok behajtásáról 

Sokak előtt ismert a Ruszwurm Cukrászda tulajdonosa, Szamos Miklós és a Budavári Önkormányzat jelenlegi vezetője, Váradiné Naszályi Márta polgármester között zajló vita. Erről és a turistabuszok ügyéről is beszélgettünk.