Kíváncsi rá mit falatoztak az Oscar party sztárjai?

Nos akkor tekintse át a Vanity Fair részletes beszámolóját. Hollywood legmenőbb partyján volt minden mi szem-szájnak ingere. 

Habár a filmes díjátadó már lezajlott, ami után keseregtünk egyet azon, hogy Leonardo Dicapro megint nem kapott arany szobrocskát,  most újabb izgalmas információk derültek ki az év egyik legnagyobb eseményéről.

A hivatalos Oscar-partykért 1994 óta Sara Marks rendezvényszervező felelős, akinek 1999 óta segítőtársa is van Basil Walter építész személyében. 

Az ételekért Thomas Keller és Laura Cunningham sztárséfek gondoskodtak, továbbá a Nespresso és Bouchon pékség is jelen voltak food truck-okkal a vendégek legnagyobb örömére. A esemény legnépszerűbb food truck-ja azonban az In N Out Burger volt. 

A lényeg, hogy eljutott hozzánk az Oscar-party rendelési listája, pontos mennyiségekkel együtt. Nézzük tehát mi szükséges egy sikeres hollywood-i partyhoz:

Italok:

596 palack Henriot pezsgő

36 palack Casa Dragones tequila

203 palack Grey Goose vodka

240 üveg Stella Artois sör

276 palack Storm fehérbor

96 palack My Essential vörösbor

240 palack Happy Canyon Wineyards vörösbor

577 palack üdítő

1284 palack Voss Artesian ásványvíz egyenesen Norvégiából.

Ételek

27 darab hamburger

865 darab sajtburger

515  darab dupla-burger

17 darab grill-sajtos szendvics

567 zacskó chips

 

 

 

 

Forrás: Vanity Fair


Egerből érkezett a Borászok Borásza verseny idei győztese

Egerből érkezett a Borászok Borásza verseny idei győztese 

Idén 19. alkalommal adták át a Borászok Borásza díjat.
Rekordszámú nevezés az Év pálinkás bonbonja-2025 versenyen

Rekordszámú nevezés az Év pálinkás bonbonja-2025 versenyen 

Harmadik alkalommal hirdették meg a versenyt, amelyre 143 nevezés érkezett az ország minden részéből és a Felvidékről.
Görög fánk dubai csokival, kecskesajtos vegetable szendvics, smash burger sültkrumplival

Görög fánk dubai csokival, kecskesajtos vegetable szendvics, smash burger sültkrumplival 

Mutatjuk az idei első Food Truck Show legizgalmasabb ételeit.
Régi ízek, új trendek: jön a kürtöskalács fesztivál

Régi ízek, új trendek: jön a kürtöskalács fesztivál 

A tradíció és az innováció összefonódása kürtőskalács ünnepén.
Tíz éve Tatán – Pesti István, Magyarország egyik legjobb séfje

Tíz éve Tatán – Pesti István, Magyarország egyik legjobb séfje 

Az ország egyik legnevesebb séfje szerepel kiadónk, a Klasszis Média idén is megrendezésre kerülő, szállodákat és éttermeket megcélzó designversenyének zsűrijében.
Kóstoló régi magyar szőlőfajták boraiból

Kóstoló régi magyar szőlőfajták boraiból 

A nagykóstolón több mint húsz Kárpát-medencei pincészet mintegy ötven borával ismerkedhetnek meg a látogatók.
Új koktélok és pezsgőpremierek a főváros tetején

Új koktélok és pezsgőpremierek a főváros tetején 

Ismét megnyitotta kapuit Budapest egyik legkülönlegesebb skybarja, a Hilton Budapest szálloda tetején található White Raven.
Gulyáságyú és tacskófutam – indul a food truck szezon

Gulyáságyú és tacskófutam – indul a food truck szezon 

Ismét a Kincsem Parkban gyülekeznek a legjobb mozgó street foodosok.
Jelentős forgalomcsökkenésről számolt be a gyorsétteremlánc

Jelentős forgalomcsökkenésről számolt be a gyorsétteremlánc 

A McDonald’s jelentős forgalomcsökkenést jelentett be az idei első negyedévre vonatkozóan.
Megújult a TRIBE Budapest Stadium éttermi kínálata

Megújult a TRIBE Budapest Stadium éttermi kínálata 

Új séf, új étlap, új élmények.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.