hirdetés
hirdetés

Mauritiuson járt tanulmányúton az Indulhatunk.hu csapata

11 fő részvételével saját szervezésű study tour-on vett részt az Indulhatunk.hu csapatának egy része Mauritiuson.

hirdetés

Bár az utazás kissé fárasztó volt, de kényelmes, dubai átszállással utazott a csapat az Emirates légitársasággal. A kint töltött 7 nap alatt több mint 20 szállodát láthattak 3,4 és 5 csillagos kategóriában, így értékesítőik saját tapasztalataikat átadva tudják széles körűen tájékoztatni az érdeklődőket. Mindenhol szívélyes, mondhatni baráti fogadtatásban volt részük, a külföldi partnerük és a hotelek is mindent megtettek, hogy a kint töltött idő felejthetetlen legyen mindannyiuk számára.

A szállodalátogatásokon kívül voltak hajókiránduláson, ahol az Ile aux Cerfs szigetet látogatták meg, megnézték a Sir Seewoosagur Ramgoolam Botanic Gardent, a L'Aventure du Sucre múzeumot, amely egykoron cukorgyár volt. Hazautazásuk előtt jártak a Chamarel vízesésnél és hétszínű földet is volt szerencséjük megcsodálni, így a szállodákon kívül a sziget természeti csodáit, történelmét, hangulatát és a helyiek belülről jövő kedvességét és vendégszeretetét is megismerhették.

Mauritiuson az indulhatunk-hu csapata
Mauritiuson az indulhatunk-hu csapata

A néha szokatlan időjárás sem szegte kedvüket és felejthetetlen élményekben volt részük. Hamarosan megjelennek új, ár-érték arányban kiváló mauritiusi ajánlataik.

A study tourról bejelentkeztek élőben is a facebookon, amely az utazási irodáknál újdonságnak számít. 

Az első saját szervezésű indulhatunkos study után már megvan a következő egzotikus tanulmányút helyszíne, mely őszre lesz megszervezve, vagyis az Indulhatunk.hu csapata mozgásban marad. Jövő héten Grúziából fognak tudósítóik jelentkezni.

 

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk