hirdetés
hirdetés

Melyik réteg jár még jól az ingatlanpiaci fellendüléssel?

Az ingatlanpiaci fellendülés az eladói oldal mellett a piachoz kapcsolódó vállalkozások számára is számtalan előnyt biztosít - állapította meg legfrissebb jelentésében a Duna House.

hirdetés

Meglátásuk szerint az általános vállalkozói kedv növekedésével párhuzamosan az ingatlanpiachoz kapcsolódó szolgáltatásokkal is egyre többen szeretnének foglalkozni. A fokozódó növekedés nyertesei a már jól működő ingatlanközvetítői hálózatok lehetnek, akik franchise rendszerben biztosítanak szakmai tudást és teljes körű támogatást a kezdő és a már meglévő, tapasztalt ingatlanos vállalkozóknak.

A szolgáltatásokkal foglalkozó franchise üzletágak esetében általában kisebb befektetési összeggel és gyorsabb megtérülési mutatókkal lehet számolni, így nagyon sok kezdő vállalkozó és befektető keresi ezeket a lehetőségeket. Egy mosoda, kávézó vagy étterem megnyitásához és üzemeltetéséhez több tízmilliós befektetési összeg szükséges, amelynek megtérülési ideje jóval hosszabb, mint a néhány millió forinttal elindítható szolgáltatói üzletágak esetében.

Majd itt következne egy kis cégfényezés, amiből kiderül, hogy a Duna House-nak is jól megy. Tehát, ha elege lenne az utazási szakma kihívásaiból...

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk