hirdetés

Ördögi igazgatók, horkoló Mikulás, sikeres ibis

Szakítottak a megszokott partner parti-sémával az Accor-csoport egyik sikeres nemzetközi brandjének, az ibis Magyarország évbúcsúztató partnerpartja alkalmával.

hirdetés

December 7-én a Budakeszi Vadasparkba invitálták ügyfeleiket, ahol a fagyos mínuszok ellenére forró légkörű téli szabadtéri bulit tartottak. Krampuszoknak öltözött hazai ibis-igazgatók várták vendégeiket, forró tea, forralt bor és puncs, egészséges és kevésbé egészséges, ámde finom forró falatok, és csábító kürtös kalács kellette magát.

Az étel-ital kínálatot egy brummogó medve vezényelte – és ez nem vicc, ugyanis jókora mackónak öltözött a séf. Az ibis szállodaigazgatói sem adták alább: ők ördögi krampuszjelmezekbe bújtak, és egy Mikulást is felfedeztünk, aki az ibis újonnan kialakított – és isten szabad ege alatt megvetett – ágyában horkolt nagyhangosan.

Kormány Balázs, az ibis brand magyarországi és szlovák igazgatójának köszöntője, valamint rövid beszámolóját követően, amely az idei sikeres foglalásokról és növekvő vendégszámokról szólt (mindez többek közt a tökéletes ár-érték aránynak köszönhető), a gazdagréti iskola gyerekkórusa adott minikoncertet, majd a Mikulás horkolós magánszáma következett.

Aki még nem fagyott meg, annak szabad belépést biztosítottak a Vadasparkba is, és kedvére nézegethetett őzeket, szarvasokat, vaddisznókat. Kedves ibis, ez az idei téli partner parti tényleg állati volt!

Vágó Ágnes, főszerkesztő
a szerző cikkei

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Ha balatoni vendéglője vagy szálláshelye van, milyen várakozásokkal néz az őszi szezon elé?

Partnerünk