hirdetés

Patinás magyar szállodát ajánl egy nemzetközi luxusmagazin

Méltatják, hogy a hotel olyan kulturális élményeket kínál, amelyek Magyarország jellegzetes művészeti és kézműves örökségét idézik meg.

hirdetés

Az egyik legismertebb, kifejezetten luxusutazásokra szakosodott magazin hosszú cikkben méltatta Budapestet és az Anantara New York Palace Budapest Hotel-t, melyről azt írják: elkötelezett a magyarországi tradíciók és az egyedülálló matyó kézműves örökség támogatása mellett, és arra ösztönzi vendégeit, hogy merüljenek el ebben a különleges művészetben - vette észre a roadster.hu

A cikkben méltatják, hogy a kulturális élményprogramok keretében a vendégek felfedezhetik a matyó ékszerek készítésének titkait, a régi kézműves technikákat pedig a kortárs esztétikával ötvözhetik, hogy aztán saját alkotásaikkal térjenek haza.

A Luxury Travel Magazine más programokat is ajánl a Budapestre utazóknak, így az old timer városnézést, a luxus piknikezést és a dunai hajókázást is kihagyhatatlannak tartják.

(forrás: roadster.hu)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Mi a véleménye a katát érintő, szeptember 1-től érvényes új szabályozásról?

Partnerünk