hirdetés
hirdetés

Soha nem látott katalógus-bemutató a Green Travelnél

Időutazás, sztárvendégek, terülj, terülj asztalkám – nagyszabású katalógus-bemutatót rendezett a hétvégén a Green Travel.

hirdetés

Nem kisebb személyiség, a szultán egykori budai követe, a rózsáiról híres Gül Baba köszöntötte a résztvevőket egy rövid videóüzenetben a Green Travel immár hagyományos, nagyszabású katalógus-bemutatóján, a Hilton Budapestben.

A bálteremben, telt ház előtt Göktas Merdol, a társaság ügyvezetője elmondta, hogy megalakulása óta minden évben növekedett a Green Travel forgalma. Az első antalyai block-seat-ek után az évek során fokozatosan tucatnyi desztináció került be az áralapjukba Krétán és Korfun át Bodrumig. Az ügyvezető ugyanakkor felhívta a figyelmet a megalománia veszélyeire.

 

Az idén további új úti célokat vettek fel a kínálatba. Egyiptomba teljes charterláncot indítanak, kinti partnerük a VIP Hurghada nevű cég, amelynek magyar a tulajdonosa. Kubában szintén magyar partnerrel dolgoznak. Bulgáriát 2007 után idén újra programozzák. A harmadik új desztináció Málta, ahová az Air Malta menetrendszerinti járatain kínálnak helyeket.

A Green Travel működésében a kiutaztatás mellett a beutaztatás is fontos tevékenység, az idén spanyol és izraeli csoportokat is fogadnak majd hazánkban.

A tavalyi évvel kapcsolatban Merdol Göktas kiemelte, hogy Törökországba továbbra is ők vitték a legtöbb utast Magyarországról. „ Ötször annyi utasunk volt, mint a második helyezettnek” – hangsúlyozta. A társaság árbevétele a válságra fittyet hányva a 2011-es 6,7 milliárd forintról 7,8 milliárdra nőtt tavaly.

Egy fontos területen azonban nincs változás a Green Travelnél: fenntartják a klasszikus utazásszervezői szerepet, az utak eladását kizárólag a viszonteladókra bízzák. Más versenytársaktól eltérően továbbra is forintban adják meg áraikat, az árfolyamkockázatot átvállalva az utasoktól – a jelentős beutazó-forgalom miatt ennek devizaháttere is adott a társaságnál. Végezetül arra hívta fel a figyelmet Göktas, hogy a First minute-áraik mindig alacsonyabbak, mint a last minute-árak, ezzel is korai foglalásra biztatják az érdeklődőket.

Az idei ajánlatokat egyébként három katalógusba csoportosították: törökországi üdülések szerepelnek az egyikben, VIP-programok a másikban, míg a többi úti cél Bulgáriától Görögországon és Máltán át Olaszországig a harmadik kötetben kapott helyet.

A bevezető után török szállodák bemutatkozása következett, majd jött a svédasztalos vacsora és a zenés-táncos mulatság hajnalig. A színpadon fellépett a Smile Band és Gönczi Gábor. A tombolasorsolás után tucatnyi szerencsés nyertes távozott üdülésvoucherekkel.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk